Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [19/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [19/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [19/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [19/11/20].

Κριός

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε και να πείτε τις ανησυχίες σας στο ταίρι σας. Εάν αισθάνεστε στεναχωρημένοι ή το κατηγορείτε για κάτι, ήρθε η ώρα να μιλήσετε και να επιλύσετε την κατάσταση.

Ταύρος

Σήμερα ο έρωτας είναι έντονος και υπέροχα ρομαντικός. Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα με το ταίρι σας, όπως να δειπνήσετε, να ταξιδέψετε ή να αποδράσετε μαζί. Όμως υπολογίστε τους περιορισμούς που υπάρχουν, τόσο τους οικονομικούς όσο και τους υγειονομικούς.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να φορέσετε κάτι πιο φωτεινό, να βγάλετε από πάνω σας τα μαύρα.  Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να βγάλετε αυτό το μόνιμο ειρωνικό μειδίαμα από το πρόσωπό σας, να χαμογελάσετε από καρδιάς. Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει.

Καρκίνος

Εάν κρατάτε κάποια μυστικά από το ταίρι σας, ίσως να αισθάνεστε πιο ένοχοι από το συνηθισμένο. Θέλετε να ανοίξετε το στόμα σας και να τα αποκαλύψετε όλα. Προς το παρόν συγκρατηθείτε, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και πάρτε μια πιο ενδελεχή απόφαση αύριο.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την χαλάρωση των αναστολών σας. Θα εκπλαγείτε ακόμα κι εσείς από την σφοδρότητα των συναισθημάτων και το πάθος σας. Δεν θα μπορείτε να σταματήσετε! Ο/Η σύντροφός σας θα το απολαύσει ιδιαίτερα.

Παρθένος

Υπάρχει μια θαυμάσια έντονη ατμόσφαιρα που μπορεί να σας ξεγελάσει και να κάνετε ή να πείτε κάτι που ίσως μετανιώσετε αργότερα. Κάντε όλα τα ρομαντικά πράγματα που έχετε στο μυαλό σας αλλά μην παρασυρθείτε!

Ζυγός

Έχετε ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση σήμερα και θέλετε να εντυπωσιάσετε ένα ξεχωριστό άτομο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον θαλπωρής, όπου θα χαλαρώσετε και οι δύο. Αφήστε τη μαγεία της ημέρας να ενισχύσει τον δεσμό σας και να φέρει πολλή ευτυχία.

Σκορπιός

Ο έρωτας μπορεί να σας απογοητεύσει σήμερα. Ένα πιθανό ερωτικός ταίρι θα δείξει έντονο ενδιαφέρον… Και την επόμενη στιγμή θα είναι απρόθυμο να κάνει σχέδια μαζί σας. Εάν θέλετε να κάνετε το καλύτερο, περάστε χρόνο για να διασκεδάσετε χωρίς πολλές προσδοκίες.

Τοξότης

Θα είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας σήμερα. Εάν κάτι θέλετε να πείτε, δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή: Ακόμα κι αν νιώθετε ευαίσθητοι, δεν έχετε απόλυτη σαφήνεια όπως και ο/η σύντροφός σας. Θα είναι καλύτερα να απολαύσετε τον χρόνο σας μαζί, χωρίς επιπλέον απαιτήσεις.

Αιγόκερως

Όσο και αν προσπαθήσετε να εξηγήσετε τον εαυτό σας σήμερα, θα βρεθείτε μπλεγμένοι. Θα λέτε κάθε είδους αλήθειες και γλυκές συμβουλές στο ταίρι σας αλλά θα έχουν νόημα και αύριο; Καλύτερα να κάνετε κάτι ρομαντικό και δημιουργικό μαζί.

Υδροχόος

Έχετε δώσει την καρδιά σας σε ένα άτομο; Σήμερα θα χαλαρώνετε με τις ώρες, σκεπτόμενοι όλα τα υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, τα μέρη που μπορείτε να πάτε και τελικά το μέλλον σας μαζί. Θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι πριν αρχίσετε να σκέφτεστε τόσο μπροστά.

Ιχθύες

Σας αρέσει να αφήνετε το μυαλό να περιπλανιέται. Σήμερα θα του επιτρέψετε να ταξιδέψει πιο μακριά από ποτέ. Οι θαυμαστές σας δεν ξέρουν πώς να σας αντιμετωπίσουν. Το ένα λεπτό τους υπόσχεστε τον ουρανό με τα άστρα, την επόμενη τους αγνοείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments