Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [19/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [19/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [19/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [19/11/20].

Κριός

Μπορεί να υπάρχουν μερικά ζητήματα που συνδέονται με τον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου, που δεν μπορείς να τα ταξινομήσεις. Αν τα ζητήματα ή οι ανησυχίες σου σχετίζονται με το σπίτι ή την εργασία προσθέτουν στην πίεση και είναι η ώρα να επανεκτιμήσεις τις προτεραιότητές σου. Μην φοβάσαι να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα για να δημιουργήσεις μια πιο ισορροπημένη ζωή ανάμεσα στον έρωτα και τη δουλειά. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση, πριν αυξηθεί η πίεση.

Ταύρος

Η κατανομή ευθύνης ή φόρτου εργασίας μπορεί να γίνει πολύ πιο διασκεδαστική αν μπορέσεις να εμπλέξεις και τον εραστή σου. Επικεντρώσου στους τρόπους που μπορείς με το ταίρι σου, να αντιμετωπίσετε κάτι μαζί. Δεν θα το κάνει μόνο πιο εύκολο, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ στη δημιουργία ή στην ενίσχυση του δεσμού σας γλυκά και ευχάριστα. Δες το σαν ένα σέξι και διασκεδαστικό χρόνο μαζί κι αυτό θα είναι!

Δίδυμοι

Θα φερθείς αρκετά απερίσκεπτα, αλλά φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου σχετικά με τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή τη συμπεριφορά. Μπορεί αυτό που θα υποφέρει περισσότερο, να είναι η οικονομική σας κατάσταση. Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να κάνεις με το σύντροφό σου, αλλά ξέρεις πως οικονομικά δεν το αντέχετε, προσπάθησε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, γιατί πάνω από όλα, είστε και οι δύο λογικοί και σοφοί.

Καρκίνος

Μια βαριά ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στη σχέση σου, δεν έχει τη δύναμη ή την επιρροή που πιστεύεις πως έχει. Τίποτα δεν σ’ εμποδίζει να χαλαρώσεις και να κάνεις κάτι διαφορετικό για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, αντί να αφήσεις να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Να είσαι πειθαρχημένη και υπεύθυνη. Με κάθε τρόπο, φρόντισε να απολαύσεις τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό με το ταίρι σου.

Λέων

Η προσοχή με ειλικρινείς προθέσεις, σ’ αυτό που πιστεύεις πως είναι προφανές είναι μια χαρά και αποδεκτή. Όμως, σε ό, τι αφορά την ευαισθησία, ίσως να ξεπεράσεις τα όρια. Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα, είναι να τολμήσεις να πεις την αλήθεια σου, με συμπόνια και ευγένεια.

Παρθένος

Οι ερωτικές σου υποθέσεις θα γίνουν προτεραιότητα τώρα και ίσως βαθιά μέσα σου πιστεύεις πως δεν είναι τα χρήματα, το θέμα σας. Γνωρίζεις όμως πως θα χειριστείτε και οι δύο σοφά τα οικονομικά σας, ειδικά επειδή έχετε κάτι ιδιαίτερο προγραμματισμένο για το μέλλον, που θα επωφεληθεί από την οικονομική σας εγκράτεια. Ξέρεις πως υπάρχουν τρόποι για να απολαύσεις την παρέα του εραστή σου χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα. Επιλέξτε αυτόν που σας ενθουσιάζει περισσότερο και απολαύστε το.

Ζυγός

Θα υπάρχει μια αίσθηση ανησυχίας στη σχέση σου αυτό το διάστημα. Όμως κάθε παθιασμένη αγωνία μπορεί να κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Κάνε ό, τι χρειάζεται για να γεμίσεις την καρδιά σου χαρά κι ευχαρίστηση. Μια βόλτα στο γυμναστήριο είναι μια επιλογή, αλλά δεν μόνο αυτό που μπορείς να κάνεις με τον εραστή σου. Το τι θα κάνετε, είναι επιλογή σου.

Σκορπιός

Η αίσθηση της περιπέτειας θα μπορούσε να μεγαλώσει… και μπορεί να είχες συγκρατήσει για καιρό τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Αν όμως το φυσικό ταξίδι για μακρινά μέρη δεν είναι πιθανό, θα ανακαλύψεις πως κι ένα υπαίθριο φυσικό περιβάλλον, βοηθάει υπέροχα. Αν ο εραστής σου μπορεί να σε συνοδεύσει, τότε ακόμα καλύτερα.

Τοξότης

Το να μοιράζεσαι ένα παθιασμένο σχέδιο ή μια ευθύνη σημαίνει να μοιράζεται ομοιόμορφα με το ταίρι σου. Αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές. Όμως, συμφωνώντας εξαρχής τι θα κάνεις εσύ και τι το ταίρι σου, θα αποφύγετε μεταγενέστερες εντάσεις. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Η ανοιχτή, αμφίδρομη επικοινωνία είναι απαραίτητη για τη δημιουργία αυτής της απαραίτητης ισορροπίας.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι ένα διάστημα που η εστίασή σου στρέφεται σε διάφορες κατευθύνσεις. Αν σε βοηθάει να θυμηθείς πως ο έρωτας, το ειδύλλιο ή η οικειότητα είναι απαραίτητες τόσο για την ψυχική όσο και για τη σωματική σου υγεία, τότε ίσως αυτό σε βοηθήσει να προσαρμόσεις τις προτεραιότητές σου. Μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου, σχετικά με το χρόνο που μπορείς να διαθέσεις για το ταίρι σου.

Υδροχόος

Δεν θα χρειαστεί να αγωνιστείς για να νιώσεις αισιόδοξη με τα ερωτικά σου σήμερα. Ίσως θελήσεις να αποδεχτείς ότι υπάρχουν μικρά ζητήματα στην ερωτική σου ζωή που δεν μπορείς να ελέγξεις και δεν είσαι υποχρεωμένη. Μπορείς να προσεγγίσεις πιο ήρεμα τα θέματα που σε απασχολούν στα ερωτικά σου. Η γνώση και αποδοχή ορισμένων περιορισμών θα είναι το εισιτήριό σου, για την επίτευξή τους.

Ιχθύες

Εσύ και το ταίρι σου γνωρίζετε πόσο βαθύ και απεριόριστο είναι το χάρισμα της συμπόνοιας σου. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να βασιστείς στη διαίσθησή σου για να προσέχεις ό,τι σε προσεγγίζει. Άφησε να ξεδιπλωθεί κάτι γλυκό ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, με τον δικό του ρυθμό και με το χώρο που χρειάζεται. Οι πιο βαθιές ανταμοιβές προέρχονται από την αργή προσέγγιση. Προσπάθησε να δεις πόσο ευχάριστο είναι να υπάρχει ανάμεσά σας, χώρος για να αναπνέετε, περιστασιακά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments