Ειδήσεις

Γιώργος Παπαδάκης: Το απίστευτο περιστατικό με τη βαφή μαλλιών να τρέχει στο πρόσωπό του

Γιώργος Παπαδάκης: Το απίστευτο περιστατικό με τη βαφή μαλλιών να τρέχει στο πρόσωπό του
Γιώργος Παπαδάκης: Μία προσωπική του ιστορία θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό ο παρουσιαστής.

Μια προσωπική του ιστορία από το μακρινό παρελθόν έκανε γνωστή στον αέρα της εκπομπής του “Καλημέρα Ελλάδα” ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής κάποια στιγμή απευθύνθηκε στον συνεργάτη του λέγοντας του χιουμοριστικά να προσέχει να μην πάθει αυτό που έπαθε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντολφ Τζουλιάνι.

Τι συνέβη στον Τζουλιάνι; Ίδρωσε και η βαφή των μαλλιών του ξέβαψε μπροστά στο πλήθος.

«Αυτό μου έχει τύχει κι εμένα όταν έκανα το “3 στον αέρα”. Τότε τα κορίτσια στο μακιγιάζ μου είχαν πει να μου βάλουν αυτό που βάζουν και κάποιοι συνάδελφοί σας; Λέω τι είναι αυτό; Και μου απάντησαν πως πρόκειται για ένα σπρέι που καλύπτει τη φαλάκρα. Με τα χίλια ζόρια είπα ναι. Ήταν Ιούνιος με φοβερή ζέστη και μετά την εκπομπή φύγαμε για Θεσσαλονίκη. Ίδρωσα και βλέπω τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει. Πρώτοι μήνες τότε που εμφανιζόμουν στην τηλεόραση, όλοι στην αρχή γίνονται ψώνια και πίστευα ότι με αναγνώρισαν. Γελούσαν αυτοί, γελούσα και εγώ. Μέχρι που ήρθε η αεροσυνοδός και μου είπε ότι έχω ιδρώσει κι έχει ξεβάψει το μαλλί μου και είχε γίνει όλο το πρόσωπό μου καστανό», ανέφερε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τον Γιώργο Παπαδάκη όλοι τον γνωρίζουμε, αφού από το 1992 μας κρατάει συντροφιά τα πρωινά και μας ενημερώνει πρώτος για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951 και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «3 στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992 και μετά, παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης “Καλημέρα Ελλάδα” έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments