Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [20/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [20/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [20/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [20/11/20].

Κριός

Μια συζήτηση με τον εραστή σου ίσως χρειαστεί στην αρχή είναι λίγο βαριά ή έντονη, πριν γίνει πιο ανάλαφρη και φωτεινή. Σήμερα η μέρα βοηθάει ώστε να ξεκαθαρίσουν τα ερωτικά σου θέματα, επομένως ό,τι σε απασχολεί μπορείς να το συζητήσεις ανοιχτά μαζί του. Μην το κάνεις να φανεί σαν κατηγόρια. Κάνε το για να επέλθει ανάμεσά σας ισορροπία και συνεργασία.

Ταύρος

Θα βρεις το δρόμο σου, στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη, είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτική με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά μην γίνει εμπόδιο για μια περαιτέρω εξέλιξη ανάμεσά σας. Ίσως με το αληθινό ταυρίσιο σου στιλ, θελήσεις να ξεκινήσεις αργά μία ερωτική σχέση, για να μπορέσει να γίνει ανθεκτική και σταθερή στην πορεία. Αν είσαι σε σχέση, η ικανοποίηση που νιώθεις μέσα σ’ αυτή, θα τροφοδοτήσει με πάθος το δεσμό σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή σεληνιακή επιρροή θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς μια πρόκληση στα ερωτικά σου. Αυτό που προηγουμένως σε απογοήτευε, μπορεί τώρα να το δεις σαν κάτι ιδιαίτερα εμπνευσμένο. Υιοθέτησε μια θετική προσέγγιση σε μια κατάσταση που νιώθεις πως σ’ έχει αποστραγγίσει. Με τη σωστή νοοτροπία, θα ανέβει αξιοθαύμαστα το ηθικό σου και θα την κατακτήσεις.

Καρκίνος

Το μόνο που μπορεί να χρειαστείς, είναι μια ευχάριστη ή πολλά υποσχόμενη εξέλιξη εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, για να ανέβει η διάθεσή σου και να νιώσεις χαρούμενη. Ό, τι συμβαίνει τώρα, θα δώσει σημαντική ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι σε θέση ν’ αξιοποιήσεις και να εστιάσεις στον εραστή σου, τότε να είσαι βέβαιη, πως θα βρει εξαιρετικά δελεαστικό το κέφι σου.

Λέων

Το να πιέζεσαι για να είσαι επαγγελματικά παραγωγική, δεν θα συμβάλλει στην καλυτέρευση της διάθεσής σου. Όμως ίσως χρειαστεί να ανεχτείς τα απλά πράγματα της ζωής και να αποδεχτείς πως η δουλειά, πρέπει να έρθει πριν από την ευχαρίστηση. Αν αγχωθείς με τις επιθυμίες τις καρδιάς σου ίσως χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο. Πρέπει να πιστέψεις, πως οι παθιασμένες σου προτεραιότητες, θα πάρουν θέση αρκετά σύντομα.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σχέδια και οι αναζητήσεις σου, απαιτούν πολλή προσοχή και εστίαση, καθώς η Σελήνη επηρεάζει τη δουλειά και την καθημερινότητά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα είσαι δεκτική στις αυθόρμητες εξελίξεις ή σε τυχόν ερωτικές προκλήσεις. Σαφώς, οι ουσιώδεις ευθύνες δεν μπορούν να παρακαμφθούν. Αν όμως οι επαγγελματικές σου απαιτήσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, τότε ασχολήσου μ’ αυτές γιατί θα έχεις να περιμένεις κάτι υπέροχο.

Ζυγός

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια δημιουργική ή μοναδική αλλαγή στον τρόπο που σε βλέπει ο εραστής σου. Καθώς η Σελήνη φωτίζει τον αυθορμητισμό και την αυτο-έκφρασή σου, θα νιώσεις μια έντονη επιθυμία να «τολμήσεις να είσαι διαφορετική». Θα νιώσεις μια ερωτική συγκίνηση αν κάνεις κάτι σοκαριστικό στο όνομα της αγάπης. Ό, τι κι αν κάνεις, έχεις το πράσινο φως από το σύμπαν, για να «πουλήσεις τρέλα» τώρα.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τα συναισθηματικά θεμέλια και την ασφάλειά σου, ίσως χρειαστεί να ενισχύσεις τα προσωπικά σου όρια. Μην προσπαθήσεις όμως να διατηρήσεις την ειρήνη, αποφεύγοντας να συζητήσεις ένα συγκεκριμένο θέμα με τον εραστή σου. Ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς αυτή τη συγκεχυμένη συναισθηματική ενέργεια για να υποστηρίξεις αυτό που επιθυμείς ή αυτό που θέλεις να αλλάξεις στη σχέση σου. Γι’ αυτό, γνωστοποίησε τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου, διατηρώντας παράλληλα εγκράτεια, στο επαναστατικό σου πνεύμα.

Τοξότης

Η Σελήνη υπογραμμίζει την ανάγκη να γίνει λίγο πιο σοβαρή η σχέση σου τώρα. Αν πίστευες πως δεν βρισκόσουν στην ίδια σελίδα με τον εραστή σου ή δεν είχατε ερωτικό συγχρονισμό, τότε δε θα δυσκολευτείς να το κάνεις σωστά. Να θυμάσαι μόνο, πως η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στο να διατηρείς ανάλαφρη ατμόσφαιρα και θετική διάθεση αντί να λειτουργείς επιθετικά και με ορμή.

Αιγόκερως

Δεν θα σου είναι ευχάριστο να είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου, για να απολαύσεις την παρέα του εραστή σου. Με τη Σελήνη που επηρεάζει τους προσωπικούς σου πόρους, πρέπει να γίνεις πιο έξυπνη για να χαρείς τις ερωτικές σου απολαύσεις. Αυτό σημαίνει μείωση, των μεγάλων δαπανών. Αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, θα έχεις την ευκαιρία να είσαι πιο δημιουργική. Άφησε τη φαντασία σου να βρει επιλογές, που δε θα «τσακίσουν» το πορτοφόλι σου.

Υδροχόος

Με το φεγγάρι στο ζώδιό σου, θα αναδειχτεί υπέροχα η γοητεία σου! Όμως παράλληλα, μπορεί να τροφοδοτήσει το «εγώ» σου. Αν αυτό μεγαλώσει, τότε κινδυνεύεις να αναιρέσεις μεγάλο μέρος την υπέροχης δουλειάς που έχεις κάνει μέχρι τώρα για τη σχέση σου. Φρόντισε να γίνεις λιγάκι πιο απόμακρη και μυστηριώδης. Άφησε τον εραστή σου να αναρωτιέται. Η ταπεινοφροσύνη τις περισσότερες φορές, μπορεί να είναι ιδιαίτερα σέξι.

Ιχθύες

Η Σελήνη επηρεάζει τη συναισθηματική απόσταση και την απόσπαση, παρέχοντάς σου την τέλεια ευκαιρία να συλλογιστείς τις περιστάσεις της ερωτικής σου ζωής. Αν διαπιστώσεις πως εστιάζεις περισσότερο στις επαγγελματικές σου αναζητήσεις και λιγότερο στην ερωτική σου ζωή τότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Άφησε τη φαντασία σου να βρει τρόπους για να αντικαταστήσει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, με κάτι που θα βασίζεται περισσότερο στο όραμα και τη φαντασίωση. Κλείσε τον κόσμο από έξω και μετέτρεψε τις παθιασμένες σου δυνατότητες, σε κάτι πραγματικό με το ταίρι σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments