Ελλάδα

Πέθανε η Μένη Κυριάκογλου

Πέθανε η Μένη Κυριάκογλου
Μένη Κυριάκογλου: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός σε ηλικία μόλις 67 ετών. Συνέδεσε το ταλέντο της με την πόλη της Θεσσαλονίκης, που άφησε το στίγμα της ως ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του θεάτρου.
Μένη Κυριάκογλου: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός σε ηλικία μόλις 67 ετών. Συνέδεσε το ταλέντο της με την πόλη της Θεσσαλονίκης, που άφησε το στίγμα της ως ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του θεάτρου.

Η Μένη Κυριάκογλου δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας. Έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 67 ετών από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η Μένη Κυριάκογλου ήταν ένα από τα πλέον αγαπητά κορίτσια στον χώρο του θεάτρου στην Θεσσσαλονίκη και άφησε το στίγμα της στην Πειραματική σκηνή, καθώς έπαιξε στις σημαντικότερες παραστάσεις της.

Και αφού στο τέλος όλοι θα γίνουμε ιστορίες, θέλω να γίνω ωραία ιστορία. Ναι, αυτό θέλω» είχε γράψει πριν από μερικές ημέρες στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Σύμφωνα με το parallaximag.gr, η Μένη Κυριάκογλου έπαιξε στις σημαντικότερες παραστάσεις της Πειραματικής που ήταν το σπίτι της και συνδέθηκε με δεσμούς φιλίας, σχεδόν οικογένειας με όλη την ομάδα που παρέμεινε μαζί τους μέχρι το τέλος. Είχε τραγουδήσει σε θεατρικά τραγούδια του Κώστα Βόμβολου που κυκλοφόρησαν και στη δισκογραφία.

Οι φίλοι της ήταν λίγοι και καλοί, όπως ο Νίκος Σεργιανόπουλος και ο Χρήστος Αρνομάλλης, τους οποίους πήγε να συναντήσει στους ουρανούς.

«Το δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι αθεράπευτη νοσταλγός πολλών πραγμάτων. Η περίπτωσή μου δεν έχει γιατρειά. Νοσταλγώ με πάθος, πολλές φορές αχαλίνωτα πράγματα, ανθρώπους, καταστάσεις και ό,τι μπορεί κάποιος να φανταστεί, πιστεύω δε ότι πολλές φορές αυτά που νοσταλγώ αφόρητα είναι καλοί φίλοι, που έρχονται να μου κάνουν επίσκεψη και να τα πούμε, να ιδωθούμε, να γελάσουμε, να κλάψουμε, να θυμηθούμε, να ξεγνοιάσουμε, να χαρούμε, να νοσταλγήσουμε με την ησυχία μας και όσο τραβάει και ποθεί η ψυχή μας, είτε αυτά που νοσταλγώ είναι πρόσωπα είτε καταστάσεις, έρωτες, βιβλία, ταινίες, παραστάσεις, παιγνίδια, το ωραίο μπλε βάζο της θείας μου, τις τηγανητές πατάτες της μαμάς μου, το ευτυχισμένο γέλιο της φίλης μου» είχε γράψει η Μένη Κυριάκογλου στη «Μακεδονία της Κυριακής».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments