Διεθνή

Οι καυτές πόζες οδήγησαν σε παραίτηση υψηλόβαθμη αξιωματικό της αστυνομίας

Οι καυτές πόζες οδήγησαν σε παραίτηση υψηλόβαθμη αξιωματικό της αστυνομίας
Παραίτηση αξιωματικού: Ανέβαζε προκλητικές φωτογραφίες ενώ ήταν σε άδεια ασθένειας.

Η Λιν Καρ, πρώην υψηλόβαθμη αξιωματικός της αστυνομίας στη Μεγάλη Βρετανία, ανακοίνωσε την παραίτησή της από την εργασία και τη θέση της όντας αρχιφύλακας, ύστερα από πολλά χρόνια πορείας στο Σώμα.

Μάλιστα, το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram λόγω ενός ζητήματος που ανέκυψε όσο βρισκόταν σε άδεια ασθένειας, αλλά δεν σταμάτησε να αναρτά προκλητικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα ταξίδια της σε διάφορες χώρες του κόσμου

Και όπως φαίνεται οι σέξι πόζες της οδήγησαν στην παραίτηση την υψηλόβαθμη αξιωματικό της αστυνομίας, ύστερα από 14 χρόνια πορείας στη δουλειά της. Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν η 35χρονη άνοιξε «παράθυρο» αμφιβολιών με τις αναρτήσεις της από τη μακρά περίοδο των επτά μηνών, κατά την οποία γύριζε τον κόσμο, ενώ υποτίθεται ότι βρισκόταν σε άδεια ασθένειας.

Την περίοδο που έλειπε από τη δουλειά, η αξιωματικός ταξίδεψε σε Ταϊλάνδη, Κύπρο, Αυστρία και Νότια Αφρική και όπως είναι φανερό και από τις εικόνες που ακολουθούν, ξεσήκωσε το Instagram με τις προκλητικές αναρτήσεις, στις οποίες πόζαρε γυμνή και με ανανάδες στα επίμαχα σημεία.

Όμως, στην εργασία της δεν είδαν με καλό… μάτι τις δημοσιεύσεις της (σε σύγκριση με τους ακολούθους της) και δεν υπήρξαν εκδηλώσεις θαυμασμού. Ίσα ίσα που η αξιωματικός έγινε αποδέκτης επικριτικών σχολίων, τα οποία και την ώθησαν στην απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση της ως αρχιφύλακας. Και είναι ένα θέμα για το οποίος η Λιν μίλησε, μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας λόγο για μπούλινγκ και κακοποίηση από μέρους των συναδέλφων της.

Αρνητικά σχολιάστηκαν οι φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε επιδεικνύοντας το μπούστο της, καθώς αποτέλεσε, πριν από λίγο διάστημα, κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης του έργου της αστυνομίας όπου εργαζόταν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε ετήσια βάση λάμβανε 45.000 λίρες και η αποχώρησή της συνδέεται με το γεγονός ότι υπέφερε από ασθένεια που σχετίζεται με το άγχος, καθώς το 2017 βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας που αφορούσε παράπτωμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments