Lifestyle

Κάιλι Τζένερ Instagram: Αναστάτωσε τους ακολούθους της με το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της

Κάιλι Τζένερ Instagram: Αναστάτωσε τους ακολούθους της με το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της
Κάιλι Τζένερ Instagram: Η νέα της φωτογραφία με μαγιό συγκέντρωσε κοντά στα 12 εκατομμύρια likes.

Μια ακόμη αισθησιακή φωτογραφία της δημοσίευσε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της η γνωστή Αμερικανίδα Κάιλι Τζένερ που είναι και infuencer και τηλεοπτική περσόνα και επιχειρηματίας.

Η δημοφιλής τηλεπερσόνα ξακουστή για τις καμπύλες της και το αφοπλιστικό της βλέμμα, πόζαρε με μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι δείχνοντας την πληθωρική πίσω όψη της και παίρνοντας εκατομμύρια likes, αφού συγκέντρωσε πάνω από έντεκα εκατομμύρια μέσα σε ελάχιστες ώρες από τη στιγμή της ανάρτησης!

Και όπως ήταν αναμενόμενο, οι εν λόγω φωτογραφίες της εκρηκτικής σταρ έκαναν… άνω κάτω το πετυχημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αν και η αλήθεια είναι πως η Κάιλι Τζένερ έχει συνηθίσει τους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram σε σέξι πόζες. Μα αυτή τη φορά, η νεαρή σταρ των ριάλιτι κατάφερε να τους αναστατώσει και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η ανάρτησή της ξεπέρασε τα οχτώ εκατομμύρια likes, ένα νούμερο που φτάνει συνήθως στα posts της.

Όσο για τον λόγο που συνέβη αυτό, είναι ότι στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ποζάρει με ένα κόκκινο μικροσκοπικό μπικίνι, αποκαλύπτοντας σε όλους την πληθωρική πίσω όψη της. Η Κάιλι Τζένερ θέλησε με αυτό τον αισθησιακό τρόπο να διαφημίσει τη νέα της κολεξιόν, αλλά αν κρίνουμε από τα σχόλια- που ήταν χιλιάδες- οι διαδικτυακοί της φίλοι στάθηκαν στην εντυπωσιακή πίσω όψη της.

Έχει δική της εταιρεία με καλλυντικά, δική της συλλογή με ρούχα αλλά και εφαρμογή για κινητά!

Θυμίζουμε πως η Κάιλι Τζένερ είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο οικογενειακό ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians», καθώς και για την εταιρία καλλυντικών της «Kylie Cosmetics» και για τη δυναμική της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2012, συνεργάστηκε με εταιρεία ρούχων μαζί με την αδελφή της, Κένταλ Τζένερ με την οποία δημιούργησαν τη δική τους συλλογή ρούχων, με το όνομα «Kendall & Kylie». Το 2015, ξεκίνησε τη δική της συλλογή με καλλυντικά, με την επωνυμία που αναφέρθηκε παραπάνω. Επίσης, δημιούργησε και μια εφαρμογή για κινητά η οποία ονομαζόταν «Kylie» και κατέλαβε την πρώτη θέση στο iTunes App Store!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments