Video

Τρύφωνας Σαμαράς: Τραγούδησε με την Έφη Σαρρή και έγινε κάτι που δεν περίμενε κανείς

Τρύφωνας Σαμαράς: Τραγούδησε με την Έφη Σαρρή και έγινε κάτι που δεν περίμενε κανείς
Τρύφωνας Σαμαράς: Έκπληξη προκάλεσε τόσο στον ίδιο όσο και στην Έφη Σαρρή, αλλά και στους υπόλοιπους κριτές, το «περιστατικό» με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Τρύφωνας Σαμαράς και Έφη Σαρρή φαίνεται πως έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση στο πλατό του «Just the 2 Of Us» ενώ τόσο η… ερμηνεία τους όσο και η γενικότερη εικόνα τους έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τη «Σουλτάνα τη Φωφώ» τραγούδησαν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή στο J2US ενώ την εμφάνισή τους σχολίασε ιδιαιτέρως η Μαρία Μπακοδήμου. «Δεν ξέρω αν φταίει η Έφη που δεν ήσασταν συντονισμένοι αλλά φταίει σίγουρα για το μαλλί που φέρει σήμερα. Ποιος σε χτένισε; Τραγικό λάθος. Είναι ότι έβγαλες όλο το άχτι στο μαλλί της Έφης για τις πρόβες».

Ήταν το τελευταίο ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή του live του «Just the 2 Of Us» και παρότι ο γνωστός κομμωτής δεν τα κατάφερε με τα λόγια και κάποια τα ξέχασε, αφού μπερδεύτηκε και με τον ρυθμό του τραγουδιού, την έκπληξη στη βαθμολογία έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έβαλε 10 στο ζευγάρι, κάτι που όπως αποκάλυψε το είχε υποσχεθεί στον συνεργάτη της στο «Style Me Up»!

Πάντως, η κριτική επιτροπή του τόνισε πως δεν είπε καλά το τραγούδι, με τον Σταμάτη Φασουλή να του επισημαίνει πως πίστευε ότι θα το ερμηνεύσει καλύτερα.

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε;

Με τυχαία σειρά ο Νίκος Κοκλώνης αμέσως μετά την ολοκλήρωση των acts, άρχισε να φωνάζει τα ζευγάρια που θα βρίσκονται στο «Just The 2 Of Us» και την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής επεσήμανε ότι φέτος υπάρχουν τρεις βαθμολογίες, διότι το κοινό ψηφίζει μέσω της εφαρμογής, με μηνύματα και τηλεφωνήματα και υπάρχει και η βαθμολογία των κριτών.

Από τα 12 ζευγάρια λοιπόν, που έμειναν στο τέλος ήταν η Γωγώ Τσαμπά με τον Θανάση Πασσά, η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο, η Παρθένα Χοροζίδου με τον Χρήστο Χολίδη και η Πέννυ Μπαταλτζή με τον Αντώνη Λουδάρο. Τελικά, το ζευγάρι που αποχώρησε από το «Just The 2 Of Us» ήταν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης.

Κέφι, χορός και πολύ τραγούδι στο «Just the 2 Of Us» 

«Με την ξεχωριστή παρέα του Just The 2 Of Us γελάσαμε και περάσαμε τα πιο διασκεδαστικά Σαββατόβραδα. Τραγουδήσαμε και δυναμώσαμε τον ήχο στις αγαπημένες μας μελωδίες. Σχολιάσαμε και τουιτάραμε.. Είδαμε μια σειρά από αξέχαστα… ρεσιτάλ ερμηνείας! Και τώρα δίνουμε ξανά ραντεβού, κάθε Σάββατο στις 21:00.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας μαζί του μια παρέα με μοναδική χημεία, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, υποδέχεται στο stage του J2US, επαγγελματίες τραγουδιστές και celebrities από πολλούς διαφορετικούς χώρους, που ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μουσικά ντουέτα που ξαφνιάζουν! Στο Celebrity Room τους περιμένει η Λάουρα Καραΐσκου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του OPEN.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments