Αθλητισμός

Βόλος – ΟΦΗ: 1-4

Βόλος – ΟΦΗ: 1-4
Βόλος - ΟΦΗ: «Ξέσπασε» η ομάδα του Γιώργου Σίμου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου έπαιζε καλά, αλλά δυσκολευόταν να πάρει τα αποτελέσματα που μπορούσε με βάση τις εμφανίσεις της. Όχι, όμως και σήμερα στο Πανθεσσαλικό για την 9η αγωνιστική της Super League. Εκεί ο ΟΦΗ πέρασε σαν άνεμος αφού νίκησε 4-1 τον Βόλο με γκολ των Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, Αδριάν Σαρδινέρο, Χουάν Νέιρα και Φάμπιο Στούργκεον. Η γηπεδούχος ομάδα είχε μειώσει με τον Στέργιο Δημόπουλο, αλλά ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός στο τελευταίο τέταρτο του ματς, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο Βόλος έπαιζε με 10 παίκτες από το 30′ μετά την απευθείας κόκκινη του Σαλβαδόρ Σάντσες.

Η εξέλιξη του ματς

Η επικράτηση των Κρητικών κόντρα στον Βόλο, ανεβάζει τον ΟΦΗ στους εννέα βαθμούς σε έξι παιχνίδια και κρατάει την ομάδα του Άνχελ Λόπες στους 12 με οχτώ παιχνίδια.

Ισορροπημένο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω μέχρι το 30ο λεπτό όταν και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές. Αιτία της αριθμητικής ανισορροπίας ήταν ο Σαρδινέρο που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και ανάγκασε τον Σάντσες να τον ανατρέψει, πριν βρεθεί απέναντι στον Γκαραβέλη αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

Μέχρι την αποβολή ο Βόλος ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, απειλώντας στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μαρτίνες και αγγίζοντας ένα εξαιρετικό γκολ στο ανάποδο γυριστό του Δουβίκα που πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο ΟΦΗ απείλησε, κάνοντας κυρίως σουτ εκτός περιοχής.

Μετά την αποβολή ο ΟΦΗ πήρε παραπάνω μέτρα και ψυχολογία για να ελέγξει το παιχνίδι. Ο Ντε Γκούζμαν εκμεταλλευόμενος την αριθμητική ανισορροπία πάτησε περιοχή στο 39ο λεπτό και κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την σέντρα του Νέιρα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα των Κρητικών.

Ο Βόλος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο συγκεντρωμένος και αποφασισμένος να «πολεμήσει» το παιχνίδι παρότι με παίκτη λιγότερο και πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες και απείλησαν τον Σωτηρίου αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά και πάλι ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα, αλλάζοντας την ρότα του παιχνιδιού. Ο Σαρδινέρο πήρε την πάσα του Νέιρα από τον άξονα και πλάσαρε με ψυχραιμία τον Γκαραβέλη, κάνοντας το 0-2 στο 78′.

Οι γηπεδούχοι στα εναπομείναντα έδειξαν αντίδραση και συνέχισαν να πιέζουν. Ο Δημόπουλος κατάφερε να βάλει στο παιχνίδι και πάλι την ομάδα του, σκοράροντας με κεφαλιά στο 84′.

Ο ΟΦΗ είχε και πάλι την απάντηση με τον Σαρδινέρο να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κολόμπο και τον Νέιρα να σκοράρει από τα έντεκα βήματα για το 1-3. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Στούργκεον στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, κάνοντας το 1-4.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Γκουαροτσένα, Κολόμπο, Κιάκος (79′ Νίνης), Μπαριέντος, Ουάρντα, Περέα (79′ Μπαρτόλο), Μαρτίνες (33′ Δημόπουλος), Δουβίκας (89′ Γέντρισεκ).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης (46′ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Ντε Γκούζμαν (90’+3′ Γιάννου), Μεγιάδο, Νέιρα (90’+3′ Μπαλογιάννης), Γρίβας, Στούργκεον, Σαρδινέρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments