Διεθνή

Βερολίνο Μέρκελ: Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της Καγκελαρίας

Βερολίνο Μέρκελ: Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της Καγκελαρίας
Βερολίνο Μέρκελ: Οι αρχές ερευνούν αν πρόκειται για ατύχημα ή επίθεση.

Ανησυχία στο Βερολίνο, καθώς αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της Καγκελαρίας, στο γραφείο δηλαδή της Άνγκελα Μέρκελ σήμερα το πρωί. Αυτά δήλωσε μάρτυρας στο Reuters. Κατευθείαν σήμανε συναγερμός στις αρχές που ερευνούν το περιστατικό.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, αλλά ούτε και περισσότερες πληροφορίες για το εάν το όχημα έπεσε επίτηδες πάνω στην πύλη ή πρόκειται για ατύχημα. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Η Καγκελάριος Μέρκελ επρόκειτο – σύμφωνα με το πρόγραμμα- να φιλοξενήσει μια τηλεδιάσκεψη γερμανικών κρατικών πρωθυπουργών την Τετάρτη το πρωί, κατά την οποία επρόκειτο να συζητηθούν επέκταση στην καραντίνα και περαιτέρω βήματα για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονoϊού.

Συνθήματα στο αυτοκίνητο

Σημειώνεται πως το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν η καγκελάριος Μέρκελ ξεκινήσει την τηλεδιάσκεψη. Όπως διακρίνεται σε εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στο αυτοκίνητο αναγράφονται συνθήματα, όπως αυτό: «Σταματήστε την πολιτική της παγκοσμιοποίησης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments