Lifestyle

Σοφία Βεργκάρα: Η ηθοποιός ανέβασε τη φωτογραφία της χρονιάς στο Ιnstagram

Σοφία Βεργκάρα: Η ηθοποιός ανέβασε τη φωτογραφία της χρονιάς στο Ιnstagram
Σοφία Βεργκάρα: Η μούσα του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana μοιράστηκε με τους follwers της μια προσωπική της στιγμή.

Η Σοφία Βεργκάρα αποτελεί σίγουρα πιο από τις διασημότερες και πιο πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Μάλιστα, πρόσφατα αναδείχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο. Πέρα όμως από την υποκριτική, η ίδια ασχολείται και με τον χώρο της μόδας. Μάλιστα, είναι και κριτής στο «America’s Got Talent» ενώ αποτελεί και μούσα του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana.

Επίσης, η εκρηκτική και ενδιαφέρουσα Σοφία συνεργάζεται με τα γνωστά εμπορικά καταστήματα Walmart και σχεδιάζει στιλάτα και μοντέρνα κομμάτια που ανταποκρίνονται στην πληθωρική προσωπικότητά της. Η ίδια, την Τρίτη 243 Νοεμβρίου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία και ένα βίντεο. Σε αυτά τη βλέπουμε μαζί με τη μητέρα της, Μαργκαρίτα, την αδερφή της, Βερόνικα, και την ανιψιά της, Κλάουντια, να ποζάρουν στον φακό στο πλαίσιο καμπάνιας για τη Walmart.

Κοιτάζοντας τις τέσσερις γυναίκες κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει ποια είναι η ωραιότερη. Χαμογελαστές και λαμπερές, φαίνεται ότι έχουν την ίδια άνεση με τον φακό με την ηθοποιό.  Φυσικά, τα σχόλια από τους fans της πανέμορφης Κολομβιανής έπεσαν βροχή, με τους followers να τονίζουν ότι μοιάζουν σαν αδερφές.

Δείτε τη φωτογραφία:

Και το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

H καλύτερα αμειβόμενη ηθοποιός στον κόσμο:

Η Σοφία Βεργκάρα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της. Τον Οκτώβριο, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια», αναδείχθηκε η καλύτερα αμειβόμενη ηθοποιός στον κόσμο για το 2020.

Η Κολομβιανή επικράτησε των ανταγωνιστριών της στη «μεγάλη οθόνη» λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, που είχε ως αποτέλεσμα να κατακρημνιστούν τα έσοδα του Χόλιγουντ, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes.Έτσι, με έσοδα 43 εκατομμυρίων δολαρίων τους 12 τελευταίους μήνες, προηγείται της Αντζελίνας Τζολί (35 εκατομμύρια) και της Ισραηλινής Γκαλ Γκαντότ (31 εκατομμύρια).

Στη λίστα βρίσκει επίσης κανείς και την Έλεν Πομπέο («Grey’s Anatomy», στην 8η θέση με 19 εκατομμύρια) και την Ελίζαμπεθ Μος («The Handmaid’s Tale», στην 9η θέση με 16 εκατομμύρια). Ακολουθεί η κατάταξη αναλυτικά:

  • Σοφία Βεργκάρα (43 εκατομμύρια δολάρια)
  • Αντζελίνα Τζολί (35,5 εκατομμύρια)
  • Γκαλ Γκαντότ (31,5 εκατομμύρια)
  • Μελίσα Μακάρθι (25 εκατομμύρια)
  • Μέριλ Στριπ (24 εκατομμύρια)
  • Έμιλι Μπλαντ (22,5 εκατομμύρια)
  •  (22 εκατομμύρια)
  • Έλεν Πομπέο (19 εκατομμύρια)
  • Ελίζαμπεθ Μος (16 εκατομμύρια)
  • Βαϊόλα Ντέιβις (15,5 εκατομμύρια)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments