Lifestyle

Έλενα Τσαγκρινού: Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2021

Έλενα Τσαγκρινού: Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2021
Έλενα Τσαγκρινού: Ένας εκ των δημιουργών του τραγουδιού έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως τους Pitbull, Enrique Iglesias και JLo.

Στην επίσημη σελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Κύπρου ανακοινώθηκε πως η εκπρόσωπος της εν λόγω χώρας για τη Eurovision 2021 θα είναι η Έλενα Τσαγκρινού με το κομμάτι «El Diablo».

Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι Thomas Stengaard (μέλος της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού «Only Teardrops», που έφερε τη νίκη στη Δανία το 2013), Laurell Barker (μία από τους συνθέτες της συμμετοχής της Ελβετίας το 2018 «Stones», του Ηνωμένου Βασιλείου το 2019 «Bigger Than Us», της Γερμανίας το 2019 «Sister», της Ελβετίας το 2019 «She got me», της Πολωνίας το 2020 «Empires», αλλά και πολλών τραγουδιών που έχουμε δει να διαγωνίζονται σε εθνικούς τελικούς διαφόρων χωρών), Jimmy Joker (συνθέτης και παραγωγός όπου έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως τους Pitbull, Enrique Iglesias, JLo, Nicki Minaj, Marc Anthony, Usher, Daddy Yankee, Ne-Yo, Akon και Flo-Rida) και Oxa.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού:

Επίσης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής είναι ο Marvin Dietmann, ο οποίος είχε επιλεγεί και για τη συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό το 2020. Η νεαρή Ελληνίδα τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού το 2009 πήρε μέρος στο talent show του ANT1, «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και το 2014 στο «J2US». Το καλοκαίρι του 2013, έπειτα από οντισιόν, επιλέχθηκε από το συγκρότημα OtherView για τη θέση της τραγουδίστριας, μετά την αποχώρηση της Κρυσταλλίας. Το 2018 λύθηκε η συνεργασία της με τους OtherView, ξεκινώντας τη solo καριέρα της. Το πιο πρόσφατο τραγούδι της είναι το «Πάρε Με Αγκαλιά», σε συνεργασία με τον Mike.

Ποια είναι η Έλενα Τσαγκρινού

Πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες και λαμπερές τραγουδιστές της ελληνικής ποπ σκηνής, που κατάφερε να ξεχωρίσει από τα πρώτα βήματα της καριέρας της. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 και όταν ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της, κυκλοφόρησε ένα single από τους Δημήτρη Κοντόπουλο και Νίκο Μωραΐτη. Στη συνέχεια, ακολούθησαν και άλλα singles που, μαζί με τα video clips τους στο Youtube, έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές, αναδεικνύοντας την Έλενα Τσαγκρίνου ως μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες της γενιάς της με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες μουσικές παραστάσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε αρκετές συναυλίες και έχει συνεργαστεί με πολλούς άλλους διάσημους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και οι Μέλισσες, για να αναφέρουμε ένα ζευγάρι. Έχει επίσης μια επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση που ξεκίνησε το 2014 με τη συμμετοχή της, ως προπονητής, στην τηλεοπτική μουσική εκπομπή «Just The 2 Of Us», ενώ κατά τη διάρκεια των εποχών 2016 με 2017, συμπαρουσίασε με τον Γιώργο Καπουτζίδη «Η φωνή της Ελλάδας». Από τον Οκτώβριο του 2020, παρουσιάζει τη δική της εκπομπή, με τίτλο« K-POP Stars », στο MAD TV, το κορυφαίο μουσικό κανάλι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments