Αθλητισμός

Άρης – Ολυμπιακός: Με Αλ Αραμπί στη Θεσσαλονίκη

Άρης – Ολυμπιακός: Με Αλ Αραμπί στη Θεσσαλονίκη
Άρης - Ολυμπιακός: Ο Μαροκινός θα είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας του για το ματς με τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και πλέον κοιτάζει τις εγχώριες διοργανώσεις. Οι Πειραιώτες έχουν δύσκολο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι παραδοσιακά δυνατοί στην έδρα τους ενώ φέτος παραμένουν στην πρώτη θέση χωρίς να έχουν ήττα στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θέλει όλα του τα όπλα για να φύγει με τη νίκη και να τελειώσει θετικά αυτή η δύσκολη σειρά αγώνων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια. Το καλό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι πλέον βλέπει κάποιους από τους παίκτες του να επιστρέφουν σιγά σιγά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Η μεγαλύτερη απουσία στα πρόσφατα ματς του Ολυμπιακού ήταν ο πρώτος του σκόρερ και ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες στο ρόστερ του. Πρόκειται φυσικά για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό μετά τα παιχνίδια με την εθνική του ομάδα.

“Καθάρισε” και επιστρέφει ο Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας αναρρώσει από τον κορωνοϊό και θα είναι στην αποστολή αλλά πιθανότατα και στην ενδεκάδα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Βικελίδης» το Σάββατο (19:30). Ο Μαροκινός φορ είναι σε καλή κατάσταση και θα ηγηθεί της επίθεσης των «ερυθρόλευκων», ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Χοσέ Χολέμπας.

Αντίθετα, όλα δείχνουν πως εκτός θα είναι ο Ραφίνια, ο οποίος πονά στον αστράγαλο και μάλλον θα προφυλαχθεί για τον αγώνα της Τρίτης απέναντι στη Μαρσέιγ. Εκτός μάχης παραμένουν ο τραυματίας Βαλμπουενά και οι Χασάν και Ραντζέλοβιτς λόγω κορωνοϊού. Μάλιστα ο Αιγύπτιος, που περιμένει το πρώτο αρνητικό τεστ για να επιστρέψει από την πατρίδα του στην Αθήνα, μοιάζει απίθανο να προλάβει και το ματς στη Μασσαλία, το οποίο σίγουρα θα χάσει ο Σέρβος εξτρέμ. Παρά τις απουσίες ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πρόσφατα ότι έχει ένα πλήρες ρόστερ και θα βρει τη λύση στα κρίσημα παιχνίδια. Παράλληλα τόνισε ότι δεν σκέφτεται την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments