Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται εκκαθάριση στο ρόστερ

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται εκκαθάριση στο ρόστερ
Παναθηναϊκός: Οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζονται να πάρουν "σκούπα" για να μειωθεί το ρόστερ.

Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έκανε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχυθεί. Αυτές οι κινήσεις είχαν την σφραγίδα του Ντάνι Πογιάτος και του Τσάβι Ρόκα. Αμφότεροι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα μετά τις κακές εμφανίσεις το ξεκίνημα της χρονιάς. Ο Λάζλο Μπόλονι ανέλαβε τη θέση του προπονητή και πλέον τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι ο Πιερ Ντρεοσί. Οι δυο τους έχουν αναλάβει να χτίσουν από την αρχή τον νέο Παναθηναϊκό.

Η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να βοηθήσει οικονομικά προκειμένου να ενισχυθεί περισσότερο η ομάδα. Ωστόσο κάθε σύλλογος δεν μπορεί μόνο να αγοράζει. Απαραίτητες είναι και οι πωλήσεις, αλλά και οι αποδεσμεύσεις για να ελαφρύνει το ρόστερ της ομάδας και να βρεθούν περισσότεροι οικονομικοί πόροι. Και μάλιστα στον Παναθηναϊκό υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και θα πρέπει να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο. Μετά από αρκετές μέρες που βρίσκεται στην ομάδα, ο Λάζλο Μπόλονι έχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιους παίκτες υπολογίζει.

Παίρνουν σκούπα για να μικρύνει το ρόστερ

Σύμφωνα με το Sportime για ορισμένους παίκτες το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο. Χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ αναφέρει: “Ούφε Μπεκ, Χρήστος Σέχου και Κριστιάν Κονάν είναι ποδοσφαιριστές που θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει από το καλοκαίρι λύνοντας τα συμβόλαιά τους. Ποτέ δεν είναι αργά για να συμβεί αυτό. Στην περίπτωση του Δανού υπάρχει και το σενάριο δανεισμού (με ή χωρίς οψιόν) για να μην τον έχει ο Παναθηναϊκός έως το καλοκαίρι και στη συνέχεια να βρεθεί οριστική λύση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν θέσεις στις οποίες ο Παναθηναϊκός είναι υπερβολικά γεμάτος. Μία εξ αυτών αφορά στους εξτρέμ μετά την επαναδραστηριοποίηση του Μολό. Εκείνος που σε πρώτη φάση φαίνεται να περισσεύει είναι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Τόσο ο 20χρονος όσο και ο εκπρόσωπός του δεν είναι ευχαριστημένοι με την αντιμετώπιση που έχει.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση ομάδας. Το καλοκαίρι υπήρχαν δύο κρούσεις από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι αντίστοιχο και τώρα είτε για αγορά είτε για δανεισμό. Παρεμπιπτόντως, ο ομόσταβλός του μανατζερικά Γιάννης Μπουζούκης είναι μία ακόμη περίπτωση που σηκώνει συζήτηση.

Εάν συνεχίσει ο Μπόλονι να τον αφήνει εκτός αποστολής, θα επιδιωχτεί από πλευράς του παίκτη να πάει κάπου έστω ως δανεικός. Υπάρχουν, πάντως, και άλλοι ποδοσφαιριστές που είτε δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα (όπως ο Γιασίν Αγιούμπ) είτε δεν έχουν τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν (όπως ο Φάνης Μαυρομμάτης). Περισσότερα για εκείνους θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments