Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League 2020: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός – Δείτε την κατάταξη όλων των ομάδων

Βαθμολογία Super League 2020: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός – Δείτε την κατάταξη όλων των ομάδων
Βαθμολογία Super League 2020: Μόνοι πρώτοι έμειναν οι Πειραιώτες, υποχρεώνοντας τους μέχρι πρότινος συγκατοίκους τους στην κορυφή, στην πρώτη φετινή τους ήττα.

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή αφήνοντας πίσω του τον Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να στέκεται στα «κρύα» γκολ που δέχθηκαν οι… κίτρινοι, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Μακριά από το γκολ έμειναν και η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος

ΑΕΛ κι Ατρόμητος άνοιξαν την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League, με το τελικό 0-0 να «σφραγίζει» δίκαια τις προσπάθειές τους στο «Αλκαζάρ». Οι γηπεδούχοι, στο ντεμπούτο του Γιάννη Τάτση στον πάγκο τους, μπήκαν λίγο καλύτερα στο ματς, πίεσαν τον Ατρόμητο κι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ με το σουτ του Πλατέλλα στο 14’, που κόντραρε, αλλά δεν αιφνιδίασε τον Γιαννιώτη που μπλόκαρε σταθερά.

Ο Ολυμπιακός «έφαγε» τον Άρη

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε με 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με δύο τέρματα του Ανδρέα Μπουχαλάκη, σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της Super League. Μόνοι πρώτοι έμειναν οι Πειραιώτες, υποχρεώνοντας τους μέχρι πρότινος συγκατοίκους τους, που απλά μείωσαν με τον Φακούντο Μπερτόγλιο, στην κορυφή, στην πρώτη φετινή τους ήττα.

«Και οι δύο ομάδες ήθελαν το αποψινό παιχνίδι. Έγινε ένα κοντρολαρισμένο ματς από το ξεκίνημα. Όμως δεχθήκαμε ένα… κρύο γκολ στο ημίωρο. Δεχθήκαμε και ένα εύκολο γκολ με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Άρη. Και συμπλήρωσε το εξής: «Κάναμε το γκολ, μειώσαμε, προσπαθήσαμε και πιέσαμε για την ισοφάριση. Η γενική εικόνα της ομάδας έδειξε ότι μπορεί να κοιτάει τα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία».

Δείτε την κατάταξη των ελληνικών ομάδων κατόπιν των δύο ματς του Σαββάτου:

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 28 Νοεμβρίου (ολοκληρώθηκε)

  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, Λάρισα – Ατρόμητος
  • 19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ολυμπιακός

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

  • 15:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
  • 17:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα
  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΟΚ
  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

  • 19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments