Αθλητισμός

Γεωργίου για ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Καρφιά» του γνωστού δημοσιογράφου σε Γκαρσία και Καρέρα

Γεωργίου για ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Καρφιά» του γνωστού δημοσιογράφου σε Γκαρσία και Καρέρα
Γεωργίου για ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Όπως πάντα, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν «μάσησε» τα λόγια του, ανεξάρτητα από το αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί του.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ηττήθηκαν στα ευρωπαϊκά τους ματς, με την Ένωση να γνωρίζει βαριά ήττα από τη Ζόρια και τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα με δύο γκολ απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Ο Γιώργος Γεωργίου «καυτηρίασε» τις εμφανίσεις των δύο ομάδων από τη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real FM.   Ο Γεωργίου τα έβαλε με τους δύο προπονητές των ελληνικών ομάδων και περισσότερο με τον Πάμπλο Γκαρσία. Στάθηκε ιδιαίτερα στις λανθασμένες αποφάσεις που πήραν οι δύο προπονητές, σύμφωνα με την εκτίμησή του, τόσο με τη χρησιμοποίηση παικτών σε ξένες προς αυτούς θέσεις, αλλά και με τις τακτικές τους επιλογές.

Διαβάστε τι είπε για τον Γκαρσία

«Τι ήταν αυτό το πράγμα με τον Γκαρσία; Έντεκα παίκτες μέσα στη μικρή περιοχή στο δεύτερο ημίχρονο; Δεν τον ξύπνησε κάποιος; Να τον σκουντήσει. Ξύπνα ρε Γκαρσίαααα. Έντεκα παίκτες συνεχώς δεν θα το φας; Και δεν έφαγε ένα, έφαγε τρία.

Πότε έγινε προπονητής αυτό; Στάμπαρε στο αριστερό μπράτσο ένα τατουάζ, στο δεξί άλλο ένα τατουάζ του ΠΑΟΚ και φόρεσε και τηn μπαντάνα του ΠΑΟΚ στο κεφάλι. Όλα τα ματς που έχει πάρει μέχρι τώρα ήταν από λάθη. Τον έσωσαν κάποιοι παίκτες. Στο 90′, 91′, 92′. Αυτό το χθεσινό δεν γίνεται. Να κερδίζεις 0-2 στο 13′ και να φας τρία γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο να μην υπάρχεις; Δεν γίνεται ο Κρέσπο να παίζει αριστερό μπακ. Δεν βλέπεται», σημείωσε ανάμεσα σε άλλα ο Γεωργίου.

Οι «μπηχτές» για τον Καρέρα

Όσο για το ματς της ΑΕΚ, ο γνωστός δημοσιογράφος χαρακτήρισε τραγική την εμφάνιση της ομάδας του Καρέρα, ενώ έβγαλε στη… σέντρα όσους λένε ότι η Ένωση έχει «βάθος» στο ρόστερ της.

«Για πείτε μου ένα δεξιό μπακ στην ΑΕΚ και ένα αριστερό; Τον Ινσούα και τον Μπακάκη; Και που κάνει τη μ@λ@κί@ μετά ο Καρέρα και βάζει τον Σβάρνα δεξί μπακ; Ρε τον Σβάρνα δεξί μπακ; Και μετά το ματς ο Καρέρα είπε οτι έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του. Ήμαρτον ρε Καρέρα».

Ακούστε την εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου στον Real FM

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments