Ελλάδα

Κορωνοϊός Βόλος: 66χρονος με κορονοϊό έφυγε από το νοσοκομείο

Κορωνοϊός Βόλος: 66χρονος με κορονοϊό έφυγε από το νοσοκομείο
Κορωνοϊός Βόλος: Ο 66χρονος νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο και το έσκασε νωρίτερα σήμερα και έκτοτε αναζητείται από τις αρχές.

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στον Βόλο. Άνδρας θετικός στον κορονοϊό το έσκασε από το νοσοκομείο και αναζητείται από τις αρχές. Ο 66χρονος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο και το έσκασε το Σάββατο (28/11). Οι αρμόδιες υπηρεσίες ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία και ο 66χρονος άνδρας αναζητείται.

Σημειώνεται ότι τρείς ασθενείς, ηλικίας 70, 87 και 98 χρόνων κατέληξαν τα ξημερώματα στις κλινικές κορονοϊού του Νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλεύονταν. Η Μαγνησία μέχρι σήμερα από την έναρξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας μετρά συνολικά 52 νεκρούς. Σήμερα στο Αχιλλοπούλειο νοσηλεύονται τρεις ασθενείς σε θαλάμους αρνητικής πίεσης, 88 ασθενείς στις κλινικές κορονοϊού, 8 άτομα είναι διασωληνωμένα στη ΜΕΘ COVID-19, ενώ ένα ανήλικο παιδί ηλικίας 5 χρόνων μαζί με τη μητέρα του εισήχθησαν στην Παιδιατρική Κλινική ως ύποπτα κρούσματα. Ελήφθησαν επιχρίσματα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι την μάχη με τον κορωνοϊό έχασε σε ηλικία 54 ετών ο Κοζανίτης μουσικός Βασίλης Blue Σωτηρίου. Ο μουσικός νοσηλευότανε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και ζούσε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο άτυχος μουσικός δεν είχε κάποια υποκείμενα νοσήματα, ενω είχε εισαχθεί για νοσηλεία στις 4 Νοεμβρίου. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης της Jazz-Blues μουσικής σκηνής. Δημιούργημά του η Blue Rose Band ένα ευέλικτο σύνολο με ιστορία, με έμφαση στο μπλουζ αλλά και τζαζ φάνκ αναφορές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments