Lifestyle

Ρασέλ Αρναούτογλου: Αναστάτωσε με το αισθησιακό τσιφτετέλι της στον παρουσιαστή

Ρασέλ Αρναούτογλου: Αναστάτωσε με το αισθησιακό τσιφτετέλι της στον παρουσιαστή
Ρασέλ Αρναούτογλου: Λικνίστηκε φορώντας «καυτό» φόρεμα στη βραδινή εκπομπή.

Τελικά εκτός από μοντέλο και τραγουδίστρια, η Ρασέλ που συστήθηκε καλύτερα στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τον τρίτο κύκλο του GNTM, έχει ταλέντο στον χορό και συγκεκριμένα στο τσιφτετέλι.

Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του τρίτου κύκλου του Greece’s Next Top Model ήταν καλεσμένη αυτή την εβδομάδα, στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1, όπου η Ρασέλ αυτοπροτάθηκε να δείξει τις χορευτικές της ικανότητες.

Η Θεοδώρα Ρασέλ είναι σίγουρα η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του τρίτου κύκλου του GNTM και το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, καθώς βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου», άφησε το καλύτερο για το τέλος.

Αφού έκανε ένα πολύ σέξι δώρο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου χαρίζοντας τα εσώρουχά της για να τα βάλει σε κλήρωση και να τα κερδίσει ένας εκ των τηλεθεατών, αποκάλυψε πως είναι πολύ καλή στο τσιφτετέλι και αυτό που έμενε είναι να το διαπιστώσει και ο παρουσιαστής και το συγκρότημα αλλά και όποιος βλέπει την εκπομπή.

Η πρώην παίκτρια του GNTM 3, όπως φαίνεται, δεν δίστασε να δείξει και τις χορευτικές της ικανότητες. Έτσι, ανέβηκε στο τραπέζι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και χόρεψε ένα αισθησιακό και αργό τσιφτετέλι με εκείνον να της χτυπάει παλαμάκια.

Δείτε τη Ρασέλ να χορεύει πάνω στο τραπέζι:

«Είμαι αυθόρμητη θα πω αυτό που σκέφτομαι και δεν με νοιάζει αν θα σε πειράξει γιατί όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι το λέω για το καλό τους! Η μαμά μου είναι γλυκός άνθρωπος, δεν έχει πει κακό λόγο για κανένα, δεν έχει καμία σχέση με μένα! Ό,τι λέω μου έρχεται εκείνη τη στιγμή, δεν έχω μελετήσει τίποτα. Με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε είσαι θεά γιατί λες αυτά που σκεφτόμαστε και δεν μπορούμε να τα πούμε», είπε μεταξύ άλλων, η Ρασέλ.

Το μοντέλο με καταγωγή από τον Πόντο και τις Σεϋχέλλες, που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μετά την αποκαλυπτική της συνέντευξη και την προτροπή του παρουσιαστή, δεν δίστασε να δείξει τις χορευτικές της ικανότητες και να αναστατώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments