Πολιτική

Γεννηματά για Μητσοτάκη: Στην πράξη δεν κάνει τίποτα για το ΕΣΥ

Γεννηματά για Μητσοτάκη: Στην πράξη δεν κάνει τίποτα για το ΕΣΥ
Γεννηματά για Μητσοτάκη: Κάθε φορά που έχουμε νέο κύμα πανδημίας ο Πρωθυπουργός ανακαλύπτει την αξία του ΕΣΥ, λέει η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Με νέα δήλωσή της, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη. «Κάθε φορά που έχουμε νέο κύμα πανδημίας ο κ. Μητσοτάκης ανακαλύπτει την αξία του ΕΣΥ. Και στην πράξη δεν κάνει απολύτως τίποτα. Ούτε καν για να το ενισχύσει. Γιατί δεν το πιστεύει, δεν μπορεί και δεν θέλει. Τουλάχιστον ας φροντίσει για τα στοιχειώδη. Την άμεση στελέχωση του και την έμπρακτη αναγνώριση του αγώνα των υγειονομικών, με την ένταξη τους στα βαρέα ανθυγιεινά και την χορήγηση δώρου Χριστουγέννων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Νωρίτερα από τη συμπρωτεύουσα ο Πρωθυπουργός κατέστησε σαφές από την πλευρά του ότι το ΕΣΥ πιέζεται, όμως θα αντέξει. Από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου βρέθηκε και έγινε αποδέκτης μιας ζωγραφιάς από τα παιδιά της παιδοψυχιατρικής κλινικής του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε τα εξής: «άνετε όλοι σας σπουδαία δουλειά, σας είμαστε όλοι βαθιά υποχρεωμένοι. «Όλη η ελληνική κοινωνία στέκεται με σεβασμό απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το ΕΣΥ πιέστηκε και πιέζεται όμως άντεξε και θα αντέξει».

«Το ΕΣΥ θα έχει την αμέριστη στήριξη της πολιτείας και την προσωπική μου φροντίδα. Εσείς, όμως στέλνετε το μήνυμα ότι μέχρι να περάσει αυτή η κρίση πρέπει όλοι να προσέχουμε. Έχουμε ήδη τις πρώτες ενθαρρυντικές ενδείξεις ότι μειώνεται ιικό φορτίο στη Βόρεια Ελλάδα» υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.

«Ξέρω τι έχετε κάνει τις τελευταίες εβδομάδες, η πολιτεία έχει ενισχύσει το νοσοκομείο. Θα ξεπεράσουμε και αυτή την περιπέτεια» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλώντας άπαντες να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού τονίζοντας ότι θα είναι δωρεάν και όχι υποχρεωτικό. «Στηριζόμαστε στην κοινή λογική των συμπολιτών μας και κυρίως στις συμβουλές που θα δώσουν πάνω από όλα οι γιατροί και οι ειδικοί, θα ενθαρρύνουμε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν από τον Ιανουάριο που θα αρχίσει ο εμβολιασμός στη χώρα μας», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments