Video

Αλέξης Γεωργούλης Κώστας Τσουρός: Άγρια κόντρα on air με αιχμή του δόρατος τον μισθό των 25.000 ευρώ

Αλέξης Γεωργούλης Κώστας Τσουρός: Άγρια κόντρα on air με αιχμή του δόρατος τον μισθό των 25.000 ευρώ
Αλέξης Γεωργούλης Κώστας Τσουρός: Αν έχεις λάθος για τα 25.000 ευρώ να χάσεις τη δουλειά σου, προκάλεσε ο ευρωβουλευτής τον δημοσιογράφο.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού ήταν το μεσημέρι του Σαββατου ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης. Και ενώ η παρουσιάστρια υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τον Αλέξη Γεωργούλη, η συζήτηση δεν εξελίχθηκε ομαλά όταν αναφέρθηκαν από τον Κώστα Τσουρό οι πρόσφατες δηλώσεις του για τον μισθό του ως ευρωβουλευτής.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Γεωργούλης βγήκε εκτός εαυτού με τον δημοσιογράφο, με αφορμή μια παλαιότερη δήλωση του ηθοποιού και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις απολαβές του από την Ευρωβουλή.

Πώς προκλήθηκε η έκρηξη στο πλατό

«Ποια είναι η δήλωσή μου, ξέρεις», ρώτησε ο Αλέξης Γεωργούλης τον δημοσιογράφο, ο οποίος του απάντησε ότι είναι «αυτή που αναφέρεις πως παίρνεις 25.000 ευρώ». Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε από την πλευρά του: «Δεν είναι αυτή η δήλωσή μου. Εγώ είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου», με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο άντρες.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο, ο Αλέξης Γεωργούλης ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου τον Κώστα Τσούρο, αν θέλει να βάλουν στοίχημα για το ποιος έχει δίκιο, φτάνοντας στο σημείο να τον προκαλεί να παραιτηθεί αν κάνει λάθος.

Συγκεκριμένα, αφού ο Κώστας Τσουρός συνέχισε να αμφισβητεί τα λεγόμενά του, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε: «Πάμε στοίχημα;»

Κώστας Τσουρός: «Πάμε»

Αλέξης Γεωργούλης: «Πάμε στοίχημα; Αν είναι έτσι, τι θα χάσεις;»

Κώστας Τσυορός: «Τι θέλεις να χάσω;»

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν ξέρω, να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς»

Κώστας Τσουρός: Ωραία, να ψάξουμε τη δήλωση και να δούμε τι έχεις πει, γιατί τώρα με προσβάλλεις.

Η Ναταλία Γερμανού παρεμβαίνει στον εκρηκτικό διάλογο, προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά η ρήξη είχε ήδη σημειωθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments