Αθλητισμός

Όλαφ Ρέμπε ΠΑΟΚ: Ψάχνει να καλύψει κενά στο ρόστερ

Όλαφ Ρέμπε ΠΑΟΚ: Ψάχνει να καλύψει κενά στο ρόστερ
Όλαφ Ρέμπε ΠΑΟΚ: Θέλει να είναι έτοιμος για τη μεταγραφική περίοδο.

Εντατική έρευνα φαίνεται πως κάνει ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Όλαφ Ρέμπε ο οποίος ψάχνει έναν κεντρικό μέσο και έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει στα άκρα από τη μέση και μπροστά.

Δεν είμαστε μακριά από τη μεταγραφική περίοδο και ο Ρέμπε είναι σε αναζήτηση

Εξάλλου, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για αυτό μιας και οι διαδοχικοί αγώνες που δίνει ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν παρουσιάζουν μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα αλλά δίνουν και τη δυνατότητα τόσο στον ίδιο όσο και τον Πάμπλο Γκαρσία να διαπιστώσουν σε ποιες θέσεις παρουσιάζει κενά το ρόστερ.

Υπό αυτό το πρίσμα, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ψάχνει εντατικά άτομα για τις παραπάνω θέσεις. Εξάλλου, δεν είμαστε μακριά από τη μεταγραφική περίοδο στην οποία πλησιάζουμε όλο και περισσότερο. Για αυτό ο Όλαφ Ρέμπε θέλει να είναι έτοιμος έχοντας κάνει την απαραίτητη προεργασία.

«Οι Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης είναι εξαιρετικοί υποστηρικτές του ΠΑΟΚ και οραματίζονται το καλύτερο δυνατό»

Μάλιστα, συνέντευξη στο «Kicker» παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, μιλώντας για την παρουσία του στον «Δικέφαλο του Βορρά», την οικογένεια Σαββίδη, την παρουσία του Γκαρσία στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» και τις ακαδημίες της ομάδας.

Για τον ΠΑΟΚ λοιπόν, είπε ότι «είναι ένας κορυφαίος και φιλόδοξος σύλλογος στην Ελλάδα. Οι Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης είναι εξαιρετικοί υποστηρικτές της ομάδας, οραματίζονται το καλύτερο δυνατό για αυτήν, αλλά και για όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Είμαστε μία ομάδα με μεγάλο πάθος και υψηλούς στόχους. Το προσωπικό λειτουργεί σε άψογα επαγγελματικά πλαίσια. Νιώθω πολύ καλά».

Και προσέθεσε: «Στόχος είναι να προωθήσουμε στο σύλλογο ένα σχέδιο που θα του επιτρέψει να λειτουργεί βιώσιμα μακροπρόθεσμα, ισοσκελίζοντας τα έσοδα και τα έξοδα, αλλά χωρίς να χάνει την ποιότητα του. Θέλουμε επίσης να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά στην ομάδα. Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό, αλλά είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε. Όμως τα δείγματα είναι θετικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments