Video

Mad Clip: Τραγούδησε στη σκηνή του Just The 2 Of Us – Η επική είσοδος με λιμουζίνα

Mad Clip: Τραγούδησε στη σκηνή του Just The 2 Of Us – Η επική είσοδος με λιμουζίνα
Mad Clip: Ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του όπως το τραγούδι «Κότερα».

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε τον Mad Clip στη σκηνή του «Just The 2 Of Us» στο OPEN το βράδυ του Σαββάτου (28 Νοεμβρίου), με τον καλλιτέχνη να τραγουδάει πολύ γνωστά και άκρως πετυχημένα κομμάτια του.

Μάλιστα, ο γνωστός τράπερ έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς βγήκε από μια λευκή λιμουζίνα, ντυμένος πολύ απλά, αλλά διασχίζοντας το κόκκινο χαλί με τους… φωτογράφους να τον υποδέχονται και τα φλας να αστράφτουν όσο περπατούσε για να μπει μέσα στο στούντιο.

Εξάλλου, κατά την έναρξη του σόου, ο καλλιτέχνης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παρουσιαστή, ενημερώνοντάς τον πως είναι στον δρόμο για το στούντιο, προϊδεάζοντάς μας για την άφιξή του και την εμφάνισή του on stage.

Και αφού μπήκε μέσα, ερμήνευσε τη μεγάλη του επιτυχία «Κότερα» ξεσηκώνοντας τους πάντες, με το κοινό να τον χειροκροτάει δίνοντας έναν άλλον… αέρα στο τηλεοπτικό και πολυσυζητημένο σόου. Από την άλλη, ο Νίκος Κοκλώνης μετά την ερμηνεία του καλλιτέχνη, τον καλωσόρισε στο σόου και του ζήτησε να πάει να αλλάξει για να συνεχίσει την εμφάνισή του στη σκηνή ενώ του ζήτησε να ξαναπεί το ίδιο τραγούδι καθώς του αρέσει πάρα πολύ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments