Video

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Με την απολαυστική ερμηνεία της ξεσήκωσε το κοινό

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Με την απολαυστική ερμηνεία της ξεσήκωσε το κοινό
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η ερμηνεία της με τον Γιάννη Αθιτάκη ήταν μαγική.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον παρτενέρ της, τον Γιάννη Αθητάκη ανέβηκαν στη σκηνή του Just The 2 Of Us για να τραγουδήσουν το «Diamonds Are Forever», με την Ελληνίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια και σόου γούμαν να είναι απαστράπτουσα.

Από την άλλη, ο ηθοποιός φαίνεται πως έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για το αποτέλεσμα την ώρα που η Ζωζώ έλαμπε στη μαύρη, διακοσμημένη με πετράδια τουαλέτα της. Ο γοητευτικός καλλιτέχνης άκουσε την κριτική επιτροπή και σε αυτό το τραγούδι αποφάσισε να… κουνηθεί και να χορέψει.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Γιάννης χόρεψε και άφησε πίσω του τις «μπετόν αρμέ» εμφανίσεις, όπως είχε τονίσει ο Σταμάτης Φασουλής στο προηγούμενο live, του έδωσε έξτρα πόντους ενώ για ακόμα μία βραδιά η Ζωζώ Σαπουντζάκη μαγνήτισε τα βλέμματα με τους κριτές να σχολιάζουν την εξαιρετική δημιουργία που φορούσε.

Έτσι, τόσο η Βίκυ Σταυροπούλου όσο και ο Σταμάτης Φασουλής τους έβαλαν εννιά ενώ η Μαρία Μπακοδήμου και η Δέσποινα Βανδή από 8 η καθεμιά. Βέβαια, σε κάθε live κερδίζουν θετικά σχόλια αν και όλη σχεδόν η κριτική επιτροπή ζητά από τον Γιάννη Αθιτάκη να κινηθεί ελαφρώς.

Για παράδειγμα, στο προηγούμενο live τραγούδησαν τα «Εκατομμύρια» της Άννας Βίσση, η οποία μάλιστα έστειλε και μήνυμα προς την αξεπέραστη περφόρμερ για να την ευχαριστήσει για την τιμή.

«Ζωζώ μου θέλω να σου ευχηθώ για απόψε καλή επιτυχία. Σε ευχαριστώ που ερμήνευσες κάτι δικό μου και του Νίκου. Σε αγαπώ για αυτό που είσαι και αντιπροσωπεύεις χρόνια τώρα με την ίδια εξαιρετική εσωτερική και εξαιρετική ομορφιά,  ενέργεια και πάθος», έγραφε το μήνυμα όπως το διάβασε ο Νίκος Κοκλώνης.

Αμέσως μετά, έλαβε χώρα και η κριτική στο act τους με τη Δέσποινα Βανδή να ζητά από τον ηθοποιό να χαλαρώσει και να αφεθεί στην ατμόσφαιρα του τραγουδιού. Μαζί της συμφώνησε και η Μαρία Μπακοδήμου.

Πάντως, στο live του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Γιάννης Αθιτάκης είναι το ζεγάρι που αποχώρησε από το λατρεμένο σόου μουσικής, με τους τραγουδιστές και τους celebrities να λιγοστεύουν στην προσπάθειά τους να φτάσουν στον τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments