Ελλάδα

Σφακιανάκης δίωξη: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Δεκεμβρίου – Τι είπε στους δημοσιογράφους

Σφακιανάκης δίωξη: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Δεκεμβρίου – Τι είπε στους δημοσιογράφους
Σφακιανάκης δίωξη: Ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών. «Θέλω να σας πω κάτι, ότι δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο», είπε στους δημοσιογράφους αποχωρώντας από το δικαστήριο.

Εις βάρος του Νότη Σφακιανάκη ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση. Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο. Ωστόσο τελικά πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Δεκεμβρίου, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια.

Ο τραγουδιστής αποχωρώντας από το δικαστήριο είπε στους δημοσιογράφους: «Θέλω να σας πω κάτι, οτι δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο».

«Ιδού ο εγκληματίας»

Νωριτερα το πρωί ο Νότης Σφακιανάκης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια και φορώντας μάσκα. “Ιδού ο εγκληματίας”, είπε ειρωνικά φτάνοντας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, σηκώνοντας τα χέρια με τις χειροπέδες ψηλά.

Η σύλληψη του τραγουδιστή το βράδυ της Κυριακής

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον Νότη Σφακιανάκη για έλεγχο και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή διαπίστωσαν ότι υπήρχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών. Μάλιστα, μέσα στο όχημα βρέθηκε και ένα τέιζερ καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας (κοκαΐνη). Έτσι, ο τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Το δελτίο τύπου του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια

«Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού».

Μάλιστα, ο συνήγορος του τραγουδιστή υπογραμμίζει πως το συγκεκριμένο όπλο το κατείχε επί δεκαετίες για τη προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει «αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων».

«Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν. Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη» καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments