Ελλάδα

Σφακιανάκης: Η ανάρτησή του μετά την σύλληψη

Σφακιανάκης: Η ανάρτησή του μετά την σύλληψη
Σφακιανάκης: Ο τραγουδιστής μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στίχους ενός τραγουδιού του ... με νόημα.

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν έχει μιλήσει ακόμα για το περιστατικό της σύλληψής του, εκτός από το σχόλιό του έξω από την Ευελπιδων «Ιδού ο εγκληματίας». Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που ανέπτυξε την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει. Ο Νότης Σφακιανάκης, ωστόσο προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Έγραψε  ορισμένους στίχους από το τραγούδι του «Μα εγώ είμαι Έλληνας».

«Χρόνια με χτυπάτε

Χρόνια στέκομαι

Χρόνια με πουλάτε και τ’ ανέχομαι

Χρόνια ο σκοπός σας, ν’ αφανιστώ

Έλληνας χαμένος, πρόγραμμα βατό…», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

O Νότης Σφακιανάκης οδηγήθηκε με χειροπέδες στην Ευελπίδων το πρωί της Δευτέρας. Τον περίμεναν 2-3 φίλοι του, που του φώναξαν «Νότη γερά!» Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημοφιλής τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, μετά από έναν τυπικό έλεγχο της αστυνομίας, καθώς εντοπίστηκαν πάνω του ένα όπλο και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ζήτησε κι έλαβε προθεσμία μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου

Ελεύθερος μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία. Θα περάσει εκ νέου το κατώφλι της Ευελπίδων, προκειμένου να δικαστεί με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο» είπε στους δημοσιογράφους ο γνωστός τραγουδιστής βγαίνοντας από την δικαστική αίθουσα.

Αλέξης Κούγιας: Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη

Για τη σύλληψη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, ως νομικός του εκπρόσωπος, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Τόνισε πως η κοκαΐνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη δεν ήταν δική του και πως ο κ. Σφακιανάκης «δεν έχει παραδεχθεί πως είναι χρήστης, όπως γράφεται σε κάποια sites». Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «συνελήφθη σε έναν τυπικό έλεγχο» και πως «το όπλο το είχε χρόνια, η άδεια είχε λήξει».

Παράλληλα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρεται πως «η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού» και πως, αναφορικά με την κοκαΐνη, «ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν».

 

Πώς έγινε η σύλληψη – Τί υποστήριξε ο τραγουδιστής

Η σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη έγινε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου 2020, στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη συμβολή με την Ιασωνίδου. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, τον πλησιάζουν και του ζητούν να κατέβει από το όχημα.

Δεν προβάλλει καμία αντίσταση και όταν του ζητούν να τους πει αν έχει στείλει sms για μετακίνηση ή αν έχει χαρτιά, τους τα δείχνει. Στην κατοχή του βρέθηκαν μία τσάντα στην οποία είχε ένα εννιάρι πιστόλι για το οποίο είχε άδεια οπλοφορίας στο παρελθόν, αλλά είχε λήξει, ένα τέιζερ και 2 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί ακολουθώντας το γράμμα του νόμου τον οδήγησαν με χειροπέδες στο τμήμα της Αργυρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής ανέφερε στους αστυνομικούς, προκειμένου να δικαιολογήσει την κατοχή του όπλου χωρίς νόμιμη άδεια, ότι είχε λόγους να φοβάται για τη ζωή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments