Lifestyle

Χριστίνα Παπαδέλλη: Η εξωτική ομορφιά της πρώην παίκτριας του My Style Rocks

Χριστίνα Παπαδέλλη: Η εξωτική ομορφιά της πρώην παίκτριας του My Style Rocks
Χριστίνα Παπαδέλλη: Άφησε το δικό της στίγμα στο ριάλιτι μόδας.

Η Χριστίνα Παπαδέλλη είναι μια από τις πρώην παίκτριες του γνωστού ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ «My Style Rocks» που συνεχίζεται για τρίτη σεζόν με παρουσιάστρια αυτή τη φορά την Κατερίνα Στικούδη.

Συστήθηκε λοιπόν, στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» και κατάφερε όχι μόνο να ξεχωρίσει, αλλά και να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα. Ο λόγος για τη Χριστίνα Παπαδέλλη η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ με τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και με την εντυπωσιακή της παρουσία.

Η χορεύτρια, μοντέλο και Instagramer είναι από τα κορίτσια που ξεχώρισαν μέσα από τη συμμετοχή τους και χαράκτηκε στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού τόσο για το εκκεντρικό κι εντυπωσιακό στιλ της όσο και για την εξωτική ομορφιά της.

Η Χριστίνα Παπαδέλλη έχει γεννηθεί στην Ελλάδα ενώ η μαμά της είναι από Αίγυπτο και ο μπαμπάς της από το Σουδάν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σπούδασε βοηθός φαρμακοποιού, μα εργάζεται ως χορεύτρια. Άλλωστε, στο παρελθόν είχε δουλέψει ως χορεύτρια σε γνωστά κλαμπ των Αθηνών.

Βέβαια, εκτός από την αγάπη της στον χορό, λατρεύει και τη μόδα. Αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να μεταποιεί τα ρούχα που αγοράζει και να τα κάνει πιο ιδιαίτερα και μοναδικά. Στο «Μy Style Rocks» δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσει και να εμπλουτίσει τις γνώσεις της στη μόδα. Το στιλ που αγαπά και θαυμάζει μάλιστα, είναι της Grace Jones.

Επίσης, στα social media είναι ιδιαίτερα δραστήρια και συχνά στον επίσημο και προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά κι επαγγελματικές. Αλλά αυτές που ξεχωρίζουν, είναι σίγουρα εκείνες με μαγιό καθώς αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments