Lifestyle

Βίντεο ντροπή στο Big Brother – Δεν πρόλαβαν να κλείσουν οι κάμερες

Βίντεο ντροπή στο Big Brother – Δεν πρόλαβαν να κλείσουν οι κάμερες
Big Brother: Σκηνές «απείρου κάλους» εκτυλίχτηκαν για άλλη μία φορά στο ριάλιτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από το Big Brother βλέπουμε σκηνές που δεν θα έπρεπε να δούμε ή τουλάχιστον δεν χρειάζεται να δούμε. Σεξιστικά σχόλια, ερωτικές σκηνές, άγριοι καυγάδες είναι κάποιες από τις καταστάσεις που πρωταγωνιστούν οι παίκτες του ριάλιτι και προβάλλονται στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Μία από τις δημοφιλείς παίκτριες η Άννα – Μαρία Ψυχαράκη είχε καυγά με έναν συμπαίκτη της και οι εικόνες που είδαμε πραγματικά μοιάζουν σαν να ξεγέλασαν τις κάμερες και να μεταδόθηκαν κατά λάθος. Η παίκτρια ξεκινάει μία αντιπαράθεση που κορυφώνεται, και η ίδια μοιάζει να χάνει κάπως τον έλεγχο της ψυχολογικής της ισορροπίας. Εξάλλου ο εγκλεισμός βοηθάει σε αυτό. Αυτή τη φορά, η δικηγόρος του σπιτιού τα έβαλε με τον Χρήστο Βαρουξή κατηγορώντας τον για «ρουφανιά», με όσα ακούστηκαν on camera να βγάζουν τον νεαρό παίκτη εκτός εαυτού.

Μία παραληρηματική κατάσταση με βωμολοχίες, φωνές, έντονες κινήσεις, σκηνικό που αν συνέβαινε στη γειτονιά μας θα χρειαζόταν παρέμβαση για να ηρεμίσει η κατάσταση.

Στο σπίτι του μεγάλου αδερφού όμως κανείς δεν παρενέβη. Και ποιος θα μπορούσες άλλωστε; Οι υπόλοιποι παίκτες έμειναν αμέτοχοι σε αυτό που συνέβαινε, καθώς έμοιαζε να καταλαβαίνουν ότι η Άννα – Μαρία δεν είναι σε κατάσταση για να καταλάβει και πρέπει να ξεσπάσει.

Το ζήτημα είναι αν οι τηλεθεατές χρειάζεται να βλέπουν κάποιους ανθρώπους σε εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση να φωνάζουν και να βρίζουν. Πόσο συνηθισμένες μπορεί να φανούν έτσι στην πραγματική ζωή καταστάσεις που ο ένας είναι έτοιμος να κατασπαράξει τον άλλον;

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments