Ελλάδα

Έξαλλος στον αέρα της εκπομπής ο Κούγιας με τη Φαίη Σκορδά

Έξαλλος στον αέρα της εκπομπής ο Κούγιας με τη Φαίη Σκορδά
Κούγιας Σκορδά: Άστραψε και βρόντηξε ο ποινικολόγος στον αέρα της εκπομπής και στο τέλος αποχώρησε.

Ο Αλέξης Κούγιας, ως συνήγορος υπεράσπισης του Νότη Σφακιανάκη βρέθηκε το πρωί στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση. Ωστόσο όταν η παρουσιάστρια προσπάθησε να του κάνει ερωτήσεις για την υπόθεση, ο ίδιος φανερά εκνευρισμένος δεν το δέχτηκε ενώ αποχώρησε από την συζήτηση, σχολιάζοντας ότι η παρουσιάστρια θέλει να κάνει «επίδειξη εξυπνάδας».

Τα πρώτα λεπτά της κουβέντας κυλούσαν ομαλά με τον δικηγόρο να αναφέρει τη θέση του πελάτη του και τα στοιχεία της υπόθεσης μέχρι τη στιγμή που η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να κάνει κάποιες ερωτήσεις για το συμβάν από το πλατό της εκπομπής.

Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να μην τον διακόπτουν γιατί θα φύγει αλλά η παρουσιάστρια επέμενε λέγοντας «Δεν γίνεται έτσι, δεν με ακούτε. Αλέξη θέλω λίγο να με ακούσεις», ενώ συνέχισε τις ερωτήσεις αν λόγω της σύλληψης δε θα έπρεπε να μπουν κανονικά χειροπέδες στην τραγουδιστή.

Ο συνήγορος του καλλιτέχνη δεν της απάντησε σχολιάζοντας «Νομίζω ότι η κυρία Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος και θέλει να κάνει μια επίδειξη εξυπνάδας. Τελείωσα την παρουσία μου ευχαριστώ πολύ», αποχωρώντας σε ζωντανή σύνδεση από την εκπομπή με την Φαίη Σκορδά να γίνεται έξαλλη και να βγάζει το κινητό της λέγοντας:

«K. Κούγια μη τυχόν και φύγετε! Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα. Είναι δυνατόν; Είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε;», με ένα μέλος του πάνελ να συμπληρώνει ότι ήταν μία σκέτη αγόρευση.

 

Αναβάλλεται η εκδίκαση της υπόθεσης του Νότη Σφακιανάκη με τον εισαγγελέα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, η δικογραφία που σχηματίστηκε για τον τραγουδιστή, για τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών προς ίδια χρήση, δεν εισήχθη προς εκδίκαση σήμερα καθώς δεν είναι από αυτές για τις οποίες επιτρέπεται η διεξαγωγή τους στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου αναφέρει ότι «πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως, την οποίαν είχε ο επικεφαλής του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον κύριο Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments