Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Σε χριστουγεννιάτικο mood η τραγουδίστρια

Δέσποινα Βανδή: Σε χριστουγεννιάτικο mood η τραγουδίστρια
Δέσποινα Βανδή: Η κριτής του J2US στόλισε το σπίτι της και δεν δίστασε να μας δείξει το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε συνδυάσει τη Δέσποινα Βανδή με τα Χριστούγεννα. Η μεγάλη της επιτυχία “Χριστούγεννα” ακούγεται σε κάθε γωνιά της χώρας την περίοδο των εορτών ενώ είναι το πρώτο όνομα της showbiz που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για μελομακάρονα, κουραμπιέδες και κουλουράκια και αυτό γιατί η αγαπημένη τραγουδίστρια εκτός από το να μας ξεσηκώνει με τις μελωδίες της, μας ξεσηκώνει και το κλίμα που έχε δημιουργήσει στο σπίτι της.

Η ίδια φτιάχνει γλυκίσματα, στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και βάζει τους ακολούθους της στο Instagram σε ρυθμούς Χριστουγέννων είτε το θέλουν, είτε όχι.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή, που λατρεύει την περίοδο των Χριστουγέννων, έχοντας τη βοήθεια των παιδιών της και τον φίλων της στόλισε υπέροχα το σπίτι της και φυσικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μη μπει και στην κουζίνα και όπως κάθε χρόνο να φτιάξει υπέροχα μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε στα social media φορώντας ένα φανελάκι και καρό φόρμα ξεκίνησε να φτιάχνει χριστουγεννιάτικα κουλουράκια. Η χριστουγεννιάτικη μουσική την ξεσήκωσε και ξεκίνησε το χορό, έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει να λικνίζεται.  “Και κάπως έτσι μας βρήκε το πνεύμα των Χριστουγέννων φέτος! #christmas #christmasmood” έγραψε η ίδια κάτω από την ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Επίσης, το βράδυ της Κυριακής, η κριτής του J2US μαζί με τον κολλητό της Δημήτρη Γαλάνη έμειναν σπίτι και απόλαυσαν ένα υπέροχο βράδυ, δίπλα στο αναμμένο τζάκι. Μάλιστα, δεν δίστασε να μας δείξει και τον εντυπωσιακό στολισμό του σπιτιού της για τα Χριστούγεννα και το ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments