Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα»
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το τόνισε το μοντέλο για την κολλητή της, Ιωάννα Τούνη, το GNTM και το My Style Rocks.
Για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί από άλλη γυναίκα μίλησε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» και εκτός από την αποκάλυψε που έκανε, μίλησε για την κολλητή της, Ιωάννα Τούνη, το GNTM και το My Style Rocks.

«Στεναχωρήθηκα γιατί βλέπω να χτυπάνε και να κάνουν πόλεμο σε έναν άνθρωπο επί μονίμου βάσεως και χωρίς λόγο, χωρίς να έχει πειράξει κανέναν. Η Ιωάννα Τούνη με έχει στηρίξει πολύ και ήθελα να την υπερασπιστώ. Πήρα την άδειά της και βγήκα και μίλησα» δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά στα ριάλιτι μόδας τονίζοντας πως: «Το GNTM είναι τηλεόραση, δεν είναι καθαρό μόντελινγκ. Στο My Style Rocks ήταν τραυματική εμπειρία, η χειρότερη συνεργασία που έχω κάνει. Η Ραμόνα Βλαντή πάντα ρίχνει βέλη, αλλά ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Σκαρφαλώνει σε πλάτες άλλων για να έχει δημοσιότητα».

Τέλος, αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρόσωπο του ιδίου φύλου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα, όχι από άντρα. Το απέτρεψα με όμορφο τρόπο».

Δημήτρα Αλεξανδράκη υπέρ Ιωάννας Τούνη: “Γι’ αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας”

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα η 29χρονη Κρητικιά είχε πάρει θέση υπέρ της φίλης της Ιωάννας Τούνη μετά το σάλο που προκλήθηκε με τη δήλωση που έκανε η Θεσσαλονικιά για το επίδομα των 800 ευρώ και τους «τεμπέληδες». Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε επί του θέματος:

«Είστε τόσο τίποτα, να επιτίθεστε σε μια γυναίκα που παλεύει για να ζήσει, κάνει τη δουλειά της, δεν σας ενοχλεί, δεν σας έχει ενοχλήσει ποτέ. Ποιο είναι το πρόβλημά σας ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη; Το ότι κάποιοι είστε βολεψάκηδες και μη το αρνηθείτε γιατί μόνοι σας τα γράφετε στα σχόλια, “πήρα 800 ευρώ και τώρα θα αράξω”.

Το ότι είστε εσείς τέτοιοι άνθρωποι και είναι άτομα τα οποία είναι ακόμα έξω και παλεύουν για τη δική τους επιβίωση δε σας ακουμπάει. Αλλά εσείς είστε οι μάγκες, παίρνετε τα 800 ευρώ και είστε μάγκες και μετά σας ενοχλεί η ταμπέλα τεμπέληδες. Για αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε το νοίκι σας, το ρεύμα σας, το νερό σας και θα είστε πίσω από μια οθόνη και θα κρίνετε και θα κατακρίνετε ανθρώπους που είναι πραγματικά εκεί έξω και ρισκάρουν για την επιβίωσή τους και για ένα καλύτερο μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments