Πολιτική

Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Ζουν αλλιώς, ζουν αλλού»

Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Ζουν αλλιώς, ζουν αλλού»
Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι στον κόσμο τους» είναι μία από τις ατάκες του νέου βίντεο που κυκλοφορεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στα οποία πρωταγωνίστησαν στελέχη της ΝΔ και ο πρωθυπουργός.

Με ένα νέο σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τις τοποθετήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το περιστατικό με την βόλτα του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα σε αντιδιαστολή με την καθημερινότητα της πανδημίας. «Zουν αλλιώς. Ζουν αλλού. Είναι στον κόσμο τους» είναι η ατάκα που συνοδεύει το βίντεο που κυκλοφορεί η Κουμουνδούρου με αναφορές στο Μπάντεν Μπάντεν και στην Άστον Μαρτιν.

Το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, καυτηριάζει την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα από την τακτική της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας αλλά και το πόσο κοινωνικά αδιάφορη έχει σταθεί στην τραγωδία.

«Κανένας πρωθυπουργός ποτέ, δεν υπήρξε τόσο αδιάφορος προς τους πολίτες», τονίζεται στο βίντεο που απεικονίζεται ο κ. Μητσοτάκης από την τελευταία του βόλτα στην Πάρνηθα. Στο βίντεο, στο ίδιο κάδρο και η μνημειώδης ανάρτηση του αντιδημάρχου Αθηναίων του Κώστα Μπακογιάννη, Νικόλαου Μακρόπουλου για το Μπάντεν Μπάντεν.

Αβάσταχτη ελαφρότητα

«Αυτή είναι η αβάσταχτη ελαφρότητα του κ.Μητσοτάκη. Του πρωθυπουργού που είχε το θράσος να δηλώσει προ ημερών πως η βασική αιτία διασποράς σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα, ήταν οι νέοι. Του πρωθυπουργού που παραβιάζει, όσα ζητά από τους πολίτες να εφαρμόζουν. Αυτή η φωτογραφία θα μείνει στην ιστορία γιατί δείχνει όλη την αλήθεια για το ποιος και πως, δυστυχώς, διαχειρίζεται την πανδημία στην Ελλάδα» έγραψε στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κατηγορεί τα κανάλια ότι «έθαψαν» το θέμα λόγω τηλεφωνημάτων από του Μαξίμου

Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες του εκπροσώπου του για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας την ώρα που έχουμε κάθε μέρα αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, δεν πείθουν κανέναν. Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο.

Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, on camera αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σχόλια άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το MEGA έπαιξε το θέμα, αλλά χωρίς τη φωτογραφία που δείχνει τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο κ Μητσοτάκης πήγε για ποδήλατο!

Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments