Nέα της αγοράς

Save one Seat: Στο πλευρό της εστίασης αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα

Save one Seat: Στο πλευρό της εστίασης αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα
Save one Seat: Αυτά τα Χριστούγεννα αγόρασε κι εσύ ένα Save One Seat voucher και στήριξε τις επιχειρήσεις εστίασης που σε έχουν ανάγκη.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα, καθώς η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και αρκετά πρωτόγνωρη για όλους. Ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, επιπτώσεις τόσο κοινωνικές όσο και οικονομικές.

Θέλοντας να προσφέρουν ένα θετικό αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία οι Global Shapers, ένα δίκτυο νέων ανθρώπων 20-30 ετών, γεννημένο από το World Economic Forum, με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της πλατφόρμας e-table δημιούργησαν την πρωτοβουλία Save One Seat (SOS).

Το Save One Seat είναι μια μη κερδοσκοπική δράση που έχει σαν στόχο να στηρίξει τις Ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης της που πλήττονται εδώ και περίπου έναν χρόνο από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, τονώνοντας τη ρευστότητά τους και εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά τους.

Η πλατφόρμα του Save One Seat καλεί του καταναλωτές να αγοράσουν vouchers από τα αγαπημένα τους στέκια, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν όταν αυτά θα ανοίξουν ξανά, με βασικό στόχο να ενισχύσουν την ρευστότητά τους, σεβόμενοι παράλληλα τα κρατικά υγειονομικά μέτρα. Παράλληλα, ο στρατηγικός συνεργάτης του Save One Seat, Coca Cola 3E προσφέρει στους καταναλωτές πλήθος προσφορών στα αγαπημένα τους μαγαζιά.

Το Save One Seat είναι μια εντελώς μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, σε πλήρη συμφωνία με όλες τις δράσεις των Global Shapers που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στην εκάστοτε τοπική κοινωνία. Για κάθε voucher που αγοράζεται δεν παρακρατείται καμία προμήθεια για την υπηρεσία, γεγονός που τη διαφοροποιεί από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί.

Το Save One Seat ξεκίνησε σαν ιδέα από το Global Shapers Hub της Ρώμης, ενώ στην Ελλάδα η πρωτοβουλία υλοποιείται από το Global Shapers Athens Hub με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του e-table. Παράλληλα, το νέο Thessaloniki Global Shapers Hub που εγκαινιάστηκε πρίν από λίγο καιρό στηρίζει κι αυτό με τη σειρά του την πρωτοβουλία Save One Seat στο βόρειο κομμάτι της χώρας. Επισκέψου τώρα το Save One Seat πατώντας εδώ και αγόρασε σήμερα το δικό σου voucher, υποστηρίζοντας τους χώρους εστίασης που σε έχουν πραγματικά ανάγκη!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments