Lifestyle

Ιωάννα Τούνη Instagram: Η τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της και η νέα φωτογραφία που συζητήθηκε

Ιωάννα Τούνη Instagram: Η τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της και η νέα φωτογραφία που συζητήθηκε
Ιωάννα Τούνη Instagram: Τόλμησε να κάνει μια extreme αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Αν και οι θαυμαστές της, έχουν συνηθίσει την Ιωάννα Τούνη με μακριά ξανθά μαλλιά, συχνά πυκνά τολμά να κάνει μικρές αλλαγές όπως το να κάνει μωβ ή ροζ τούφες ή να φορά περούκα, όπως δοκίμασε και πρόσφατα.

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από μερικές ημέρες λοιπόν, οι πάνω από 600 χιλιάδες ακόλουθοί της την είδαν να ποζάρει με αφοπλιστικό βλέμμα, μαλλί με μήκος μέχρι τους ώμους της και αφέλειες ως τα καλοσχηματισμένα φρύδια της ενώ μια λωρίδα φωτός κάλυπτε το πρόσωπό της.

Αμέσως όλοι έσπευσαν να τη ρωτήσουν αν είναι αληθινή η αλλαγή και εκείνη τους ενημέρωσε πως πρόκειται για περούκα στο πλαίσιο ενός project για μια επαγγελματική της υποχρέωση ενώ δημοσίευσε και σε μορφή Stories τη στιγμή που αφαιρεί την ξανθιά περούκα που της ταίριαζε πάρα πολύ.

Η Ιωάννα Τούνη με αφέλειες 

Πάντως, λίγο αργότερα ανέβασε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει η ίδια ξαπλωμένη σε ράγες τρένου ενώ σηκώνει σε ορθή γωνία το ένα της πόδι. Και το εντυπωσιακό είναι ότι φωτογραφίζεται με την ίδια να δείχνει πολύ πολύ χαλαρή.

Η Ιωάννα Τούνη εξάλλου, αγαπάει το προφίλ της στο Instagram και ανά τακτά χρονικά διαστήματα απαντά σε ερωτήσεις των followers της. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που της υπέβαλαν, ήταν πότε θα κάνει ξανά βίντεο στο YouTube.

«Μου το ρωτάτε πολύ αυτό. Δεν νιώθω έτοιμη ακόμα δεν μπορώ να το εξηγήσω απόλυτα, αλλά όταν κάνω κάτι θέλω να το κάνω με την ψυχή μου… Βασικό: δεν έχω τον χώρο μου. Εδώ και μήνες μένω σε Airbnb, έχω κάνει πέντε μετακομίσεις τους τελευταίους μήνες», αποκάλυψε.

«Ψάχνω το σπίτι που ονειρεύομαι να το φτιάξω όπως θέλω να φέρω τα πράγματά μου που είναι σκορπισμένα σε όλη τη Θεσσαλονίκη και όταν νιώσω όπως θέλω θα σας κάνω συνέχεια! Υπόσχομαι», ξεκαθάρισε.

Στη συνέχεια, με αφορμή την ερώτηση: «Σκοπεύεις να μας αποκαλύψεις τη σχέση σου;», η Ιωάννα Τούνη αστειεύτηκε, θέλοντας να προστατεύσει τον νέο της σύντροφο από τη δημοσιότητα. «Έτσι όπως το σκέφτομαι, θα δείτε ξανά σύντροφό μου μετά από αρραβώνα ή με μωρό. Κουράστηκα», έγραψε η ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments