Lifestyle

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά τους

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά τους
Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς: Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε όλη η οικογένεια.

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους παρέα με τα παιδιά τους καθώς όλοι μαζί συναρμολόγησαν και στόλισαν το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά, ενώ την εμφάνισή του έκανε στα πλάνα και ένας Άγιος Βασίλης, ο οποίος ωστόσο δεν αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε λοιπόν, η οικογένεια Ρουβά και όλα τα μέλη της μιας και στόλισαν και φέτος το δέντρο του σπιτιού τους, με το αγαπημένο ζευγάρι να ξεκινά κυριολεκτικά από την αρχή, αφού συναρμολόγησε το έλατο κλαδί κλαδί και μετά συνέχισε με το στόλισμα.

Και φυσικά ήταν μια δραστηριότητα που ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ήθελαν να μοιραστούν με τα υπέροχα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα, ενώ φρόντισαν να ανεβάζουν και στα social media προκειμένου να «ευχηθούν» και στους χιλιάδες ακολούθους τους στο Instagram.

Εξάλλου, η Κάτια Ζυγούλη φροντίζει να κάνει πολλά πράγματα με τα παιδιά της ενώ όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της, βασική της προτεραιότητα ως γονιός, είναι να μεγαλώσει καλούς ανθρώπους. «Στο τέλος της ζωής, όταν γυρίσεις πίσω και δεις τι έχεις κάνει, να πεις έκανα αυτό… Ναι έκανα τέσσερα παιδιά. Ελπίζω να τα μεγάλωσα καλά. Έχω κάνει και λάθη, έχω κάνει και καλά. Έχω κάνει τέσσερις ανθρώπους, ελπίζω να βγουν καλοί άνθρωποι», σχολίασε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Δείτε τον εντυπωσιακό στολισμό του δέντρου τους:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments