Πολιτική

Έφυγε από την Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας – Που μετακόμισε

Έφυγε από την Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας – Που μετακόμισε
Αλέξης Τσίπρας μετακόμιση: Σε άλλη περιοχή, μακριά από το κέντρο, φαίνεται πως αποφάσισε να μείνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας, έφυγε από το σπίτι του στην Άνω Κυψέλη και μετακόμισε στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στα Λεγραινά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την οικογένειά του, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, επέλεξαν να μείνουν κοντά στο σπίτι που παραθερίζουν το καλοκαίρι, αφήνοντας μια γειτονιά που αγαπούσε ιδιαίτερα ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η μετακόμιση έγινε πριν από ένα μήνα.

Για προφανείς λόγους, ενημερώθηκε αρμοδίως το αρχηγείο της Αστυνομίας, προκειμένου στο σπίτι να υπάρχει 24ωρη σκοπιά. Την ευθύνη της φύλαξης του σπιτιού στο νέο σπίτι έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Λαυρεωτικής.

Φωτογραφίες του σπιτιού του Αλέξη Τσίπρα όπως της δημοσίευσε η βρετανική Telegraph:

Όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμά του (2018) το Έθνος της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα μένουν χρόνια στην Κυψέλη. Ο πρωθυπουργός γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους, κοντά στην Πανόρμου. Όταν τελείωνε το Λύκειο, οι γονείς του αποφάσισαν να μετακομίσουν στα βόρεια προάστια.

«Έχω ένα θέμα, δεν μπορώ να ζήσω μακριά από το κέντρο»

«Έχω ένα θέμα, δεν μπορώ να ζήσω μακριά από το κέντρο», έλεγε τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ακολούθησε ποτέ τους γονείς του και σχεδόν όλα τα φοιτητικά του χρόνια τα πέρασε στους Αμπελόκηπους. Μετά, ήρθαν τα Εξάρχεια και όταν αποφάσισαν με τη Μπέτυ Μπαζιάνα να ζήσουν μαζί, επέλεξαν την Κυψέλη γιατί, όπως λέει, ήταν κέντρο απόκεντρο. Στην αρχή βρήκαν «ένα μικρό αλλά ιδιαίτερο σπίτι, είχε πολύ ωραία θέα στην Ακρόπολη, στο Λυκαβηττό και στη θάλασσα» είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας.

Όταν όμως γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, τα πράγματα άλλαξαν. «Κάποια στιγμή, συνειδητοποίησα, όταν σηκωνόμουν το βράδυ, ότι έπρεπε να σκουντουφλάω ανάμεσα στα παιχνίδια του παιδιού. Ήταν πολύ μικρό το σπίτι και όταν η Μπέτυ έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί, πήραμε την απόφαση να φύγουμε».

Αλλά και το επόμενο σπίτι, στην ίδια γειτονιά ήταν. Όπως είχε πει παλαιότερα ο Αλέξης Τσίπρας «είναι μια περιοχή (σ.σ. η Άνω Κυψέλη) που μπορείς να βγεις μια βόλτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments