Ελλάδα

Γρηγορόπουλος επέτειος: Ένταση και προσαγωγές στα Εξάρχεια

Γρηγορόπουλος επέτειος: Ένταση και προσαγωγές στα Εξάρχεια
Γρηγορόπουλος επέτειος: Ομάδα ατόμων επιχείρησε να κάνει πορεία.

Σε προσαγωγές ατόμων που ήταν συγκεντρωμένα στην πλατεία Εξαρχείων προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία με αποτέλεσμα τα άτομα αυτά να οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένταση προκλήθηκε λίγο πριν τις 11.00 στα Εξάρχεια όταν μικρή ομάδα ατόμων επιχείρησε να κάνει πορεία στη συμβολή των οδών Γραβιάς και Μπενάκη για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Περίπου είκοσι άτομα άνοιξαν πανό και αποπειράθηκαν να προχωρήσουν συγκροτημένα σε πορεία με αποτέλεσμα αστυνομικές δυνάμεις να δημιουργήσουν αυστηρό κλοιό ασφαλείας, προκειμένου να αποτραπεί τυχόν προσπάθεια πρόκλησης επεισοδίων.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται από τις πληροφορίες, έχουν προσαχθεί δέκα άτομα, μέλη του ΚΚΕ-μλ ενώ σημειώνεται ότι οι κλειστοί σταθμοί του μετρό, με εντολή από την Ελληνική Αστυνομία ανέρχονται πλέον σε δέκα. Πάντως, από το πρωί της Κυριακής αρκετοί είναι εκείνοι που άφησαν λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε πριν από 12 χρόνια ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

svg%3E

Ποιοι σταθμοί του Μετρό έκλεισαν;

Κλειστοί είναι από τις 08.00 το πρωί, οι σταθμοί «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ακρόπολη», «Μοναστηράκι» και «Βικτώρια» στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της 12ης επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Την ίδια ώρα, στις 11.00 έγινε γνωστό πως έκλεισαν άλλοι τρεις σταθμοί, «Αττική», «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής» ενώ με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί «Συγγρού Φιξ», «Κόσμος», «Δάφνη», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Κεραμεικός».

Με την ίδια εντολή «ρολά» κατέβασαν και οι σταθμοί «Κάτω Πατήσια», «Άγιος Νικόλαος», «Θησείο», «Πετράλωνα» και «Καλλιθέα» της γραμμής 1. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments