Lifestyle

Ο Βασίλης Καρράς άφησε μαλλί και έχει κοτσίδα

Ο Βασίλης Καρράς άφησε μαλλί και έχει κοτσίδα
Βασίλης Καρράς 2020: Άφωνος ο Νίκος Κοκλώνης με την αλλαγή στην εμφάνιση του λατρεμένου τραγουδιστή.

Ο Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε στη σκηνή του Just The 2 Of Us το βράδυ του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου, ξεσηκώνοντας τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές στα χρονικά του ελληνικού πενταγράμμου. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά του έχει συνδεθεί με ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Έτσι, μια εμφάνισή του αρκούσε για να γίνει το αδιαχώρητο στις πίστες ή στους συναυλιακούς χώρους.

Η έκπληξη από την αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής λοιπόν, για τον οποίον μιλούν άπαντες με τον καλύτερα λόγια, εμφανίστηκε στο λαμπερό τηλεοπτικό σόου του Open και, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε χαμό.

«Τυπικές σχέσεις», «Έτσι σ’ αγάπησα», «Απ’ τον βορρά μέχρι τον νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και «Μη μ’ αγαπάς» ήταν ορισμένα από τα κομμάτια που ερμήνευσε ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς στη σκηνή του J2US. Άρπαξε το μικρόφωνο και τραγούδησε όπως μόνο εκείνος ξέρει ενώ έκανε και ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή, σε μια «επανένωση» που όλοι ήθελαν.

Πέρα όμως, από τη συγκλονιστική του εμφάνιση, η οποία συζητήθηκε με τα καλύτερα λόγια, πολλοί ασχολήθηκαν και με την… τολμηρή αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση προκαλώντας έκπληξη αφού ο Βασίλης Καρράς άφησε μαλλί! Μάλιστα, το είχε πιασμένο και ως μικρό κοτσιδάκι πίσω, αφήνοντας άφωνο τον Νίκο Κοκλώνη.

Πάντως, να αναφέρουμε πως είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί και να τραγουδήσει ενώ εκτός από τη Δέσποινα Βανδή έχει συνεργαστεί και άλλους καλλιτέχνες- τραγουδιστές, συνθέτες και στιχουργούς- όπως είναι ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Χρήστος Δάντης, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Καίτη Γαρμπή, η Έλλη Κοκκίνου και η Πάολα. Με τους περισσότερους από αυτούς έχει συνεργαστεί και επί πίστας.

Επίσης είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει γράψει τραγούδια για πολλούς μεγάλους τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο μόνος λαϊκός τραγουδιστής με τόσες συνεργασίες και επανεκτελέσεις τραγουδιών από καλλιτέχνες του έντεχνου χώρου όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Ορφέας Περίδης κ.α., αν και όπως έχει αναφέρει, για αυτόν δεν υπάρχουν διαχωρισμοί στη μουσική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments