Ελλάδα

Σάλος με απίστευτο κορωνοπάρτυ στις Σέρρες

Σάλος με απίστευτο κορωνοπάρτυ στις Σέρρες
Σέρρες κορωνοπάρτυ: Τα πάρτυ σε σπίτια δεν λείπουν ακόμα και εν μέσω καραντίνας και μάλιστα στην πόλη της Μακεδονίας που μαστίζεται από τον κορωνοϊό.

Στην πόλη των Σερρών που βρίσκεται εδώ και καιρό στο κέντρο της πανδημίας δεν λείπουν τα κορωνοπάρτυ σε σπίτια. Συγκεκριμένα το φως της δημοσιότητας είδαν δύο περιπτώσεις ενός επιχειρηματία εστίασης και ενός ζευγαριού που γιόρτασε την γιορτή του Αγίου Νικολάου με φίλους και συγγενείς. Στην περίπτωση αυτή παρενέβη η αστυνομία και επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στο ζευγάρι και από 300 ευρώ στους καλεσμένους.

Διασκέδαση μέχρι το πρωί

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media και εξασφάλισε το protothema.gr, είναι από κορωνοπάρτι που διοργάνωσε επιχειρηματίας στην πόλη των Σερρών. Ο εν λόγω επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, κάλεσε αρκετούς φίλους του στο διαμέρισμα του και υπό τη συνοδεία δυνατής μουσικής και αλκοόλ διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ίδιο έκανε κι ένα ζευγάρι από τις Σέρρες που διοργάνωσε πάρτι ονομαστικής εορτής ανήμερα του Αγίου Νικολάου. Όμως, η δυνατή μουσική και συνδυασμό με τα φωτορυθμικά στο διαμέρισμα, πρόδωσαν το ζευγάρι και τους καλεσμένους του με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία. Διαπιστώθηκε ότι μέσα στο διαμέρισμα είχαν μαζευτεί επτά άτομα, μαζί με το ζευγάρι. Με εντολή εισαγγελέα σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων προστασίας για την αποφυγή μολυσματικών ασθενειών. Στο ζευγάρι επεβλήθη πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους καλεσμένους από 300 ευρώ στον καθέναν.

Ωστόσο ο διοργανωτής αμφισβητεί ότι έγινε πάρτι με φίλους και σημειώνει ότι στο σπίτι ήταν πέντε αδέρφια και ένας φίλος της μίας αδερφής.

Συγκεκριμένα, έγραψε ότι «δεν ήταν πάρτι. Με φίλους ήμασταν πέντε αδέρφια κι ένας φίλος της αδερφής μου και πίναμε κρασί και κάποιοι από την οικοδομή έκαναν καταγγελία. Συγχαρητήρια σε αυτόν που έκανε την καταγγελία… Και έχουν γράψει όλη την οικογένεια και τον φίλο της αδερφής μου. Συγχαρητήρια επίσης και στους αστυνομικούς που κάνουν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και μπράβο τους».

Παρτι με μουσικές και φωτορυθμικά σε εκκλησία νεκροταφείου στην Κάρπαθο

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί από την γιορτή που στήθηκε χθες, Αγίου Νικολάου, στο χωριά Πηγάδια στην Κάρπαθο. Στην εκκλησία του νεκροταφείου στήθηκε «πάρτι» με μουσική και φωτορυθμικά. Ο διοργανωτής και πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος πήρε την πρωτοβουλία να στήσει αυτήν την γιορτή, χωρίς κόσμο, όπως ισχυρίζεται για να στηρίξει τους κατοίκους του χωριού που λόγω καραντίνας δεν μπορούσαν να γιορτάσουν κανονικά. Ανάμεσα σε όσους αντιδρούν συμπεριλαμβάνεται και ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Νισύριος που καταδίκασε το περιστατικό.

«Ήταν πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος, μόνο του προέδρου και όχι του συμβουλίου. Δεν το ήξερα, μόλις μπήκα στο γραφείο μου το πληροφορήθηκα. Είχαν φωτισμούς και μουσική. Είναι ο Άγιος Νικόλαος πολιούχος της τοπικής κοινότητας. Κακώς έγινε αυτό. Το καταδικάζουμε όλοι» είπε ο κ. Νισύριος στον ΑΝΤ1. «Κόσμος δεν υπήρχε, απαγορεύεται. Είχε μόνο μουσική. Ακόμα δεν έχω περισσότερες πληροφορίες. Μάλλον είχαν ξένη μουσική» ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments