Αθλητισμός

Δημήτρης Μελισσανίδης σε Καρέρα: «Εσύ θα φύγεις τελευταίος»

Δημήτρης Μελισσανίδης σε Καρέρα: «Εσύ θα φύγεις τελευταίος»
Την απόλυτη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη έχει ο Μάσιμο Καρέρα όπως φάνηκε από το ραντεβού των δυο ανδρών.

Οι τελευταίες μέρες ήταν αρκετά ταραγμένες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Το κλίμα είχε στραβώσει και η ήττα από τον Παναθηναϊκό έκανε τα πράγματα χειρότερα. Στο κάδρο των ευθυνών βρέθηκαν οι παίκτες, αλλά και ο προπονητής. Πολλοί πίστεψαν ότι το μέλλον του Μάσιμο Καρέρα είναι μακριά από την ΑΕΚ. Ωστόσο το μεγάλο αφεντικό της ομάδας έκρινε ότι ο Ιταλός είναι η σωστή επιλογή για τον στήριξε έμπρακτα. Αφού έκλεισε το ζήτημα της παραμονής του Καρέρα, ο Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα.

Εκεί σηναντήθηκε με τον Ιταλό κόουτς και οι πληροφορίες λένε ότι τα είπαν για περίπου δυο ώρες. Το αφεντικό της ΑΕΚ θέλησε να δείξει έμπρακτα τη στήριξη του προς το πρόσωπο του Καρέρα. Μάλιστα τα ρεπορτάζ λένε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης με μια ατάκα του έβαλε τέλος σε όποιους προβληματισμούς είχε ο έμπειρος τεχνικός. Ο κ. Μελισσανίδης ξεκαθάρισε στον Καρέρα πως «εσύ θα φύγεις… τελευταίος», και κάπως έτσι έληξε οριστικά το θέμα.

Γκάζια Μελισσανίδη και στους παίκτες

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη είχε στόχο να ξυπνήσει και τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα ο γνωστός παράγοντας δεν μάσησε τα λόγια του και άσκησε έντονη κρητική στους “κιτρινόμαυρους”. «Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώσετε! Ήρθε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε», είπε αρχικά προς τους κιτρινόμαυρους ο Μελισσανίδης και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε πάθει. Να έλεγα ότι δεν είστε καλοί παίκτες; Το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας δεκαετίας αποτελείτε. Ο Γενάρης είναι κοντά, όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να το πει και να φύγει. Ο Καρέρα θα είναι ο προπονητής σας μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν», Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσκεψη έκαναν και οι οπαδοί στα Σπάτα. Η αντιπροσωπία των φίλων της ΑΕΚ τα έβαλε κυρίως με τους παίκτες ζητώντας τους να σεβαστούν την ιστορία του συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments