Lifestyle

Ιβ Τζομπς: Εντυπωσιάζει στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο

Ιβ Τζομπς: Εντυπωσιάζει στην πρώτη της φωτογράφιση ως μοντέλο
Ιβ Τζομπς: Η 22χρονη όπως φαίνεται και από την ανάρτησή της έχει μέλλον στο χώρο του μόντελινγκ.

Τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ ξεκίνησε να κάνει η μικρότερη κόρη του συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, η οποία συμμετέχει σε διαφημιστική καμπάνια για το Glossier’s ποζάροντας χωρίς ρούχα στην μπανιέρα της. Η 22χρονη λάμπει δίπλα στην Σίντνεϊ Σουίνι και την Ναόμι Σμολς στην νέα καμπάνια σύμφωνα με την ιδρυτή της Glossier, Έμιλι Βάις.

«Η Ιβ Τζομπς – ναι, Apple Τζομπς – μεγάλωσε και φωτογραφήθηκε για το εορταστικό Glossier 2020» έγραψε η Έμιλι κάτω από τις φωτογραφίες της Ιβ που μοιράστηκε στο Instagram. Θα έλεγε κανείς πως η κόρη του αποθανόντος ιδρυτή της Apple και της δισεκατομμυριούχου επενδύτριας Λόρεν Πάουελ Τζομπς, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο αφού η μητέρα της αποκάλυψε νωρίτερα φέτος πως δεν θα κληρονομήσει ούτε η Ιβ αλλά ούτε και τα υπόλοιπα παιδιά της την περιουσία της.

Γυμνή στην μπανιέρα της:

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η ξανθιά Ιβ καλύπτει στρατηγικά με φυσαλίδες το γυμνό της κορμί καθώς απολαμβάνει στην μπανιέρα ένα ποτήρι ροζέ κρασί, με λαμπερά χείλη και βρεγμένα μαλλιά. Ακόμη κι αν είναι στην μπανιέρα, φορά άφθονα χρυσά κοσμήματα, όπως ένα χοντρό περιδέραιο και δαχτυλίδια και χρυσά σκουλαρίκια.

Η Ιβ αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα στον λογαριασμό τς στο Instagram, πως θα συμμετείχε στην καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών, αναρτώντας φωτογραφίες. «Χίλια ευχαριστώ στην Έμιλι Βάις και σε όλους στην Glossier. Ρίξτε μια ματιά στην συλλογή» έγραψε στην λεζάντα. Κάτω από την ανάρτηση έλαβε δεκάδες κολακευτικά σχόλια συμπεριλαμβανομένου ενός μηνύματος από την φίλη της Τζένιφερ Γκέιτς, της 24χρονης κόρης του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς, η οποία έγραψε: «Τρελαμένη με αυτή την συνεργασία».

Ποια είναι η Ιβ Τζομπς:

Είναι το μικρότερο από τα 4 παιδιά του Στιβ Τζομπς. Ασχολείται εδώ και χρόνια με την ιππασία και κατατάσσεται στην 5η καλύτερη θέση των αναβατών κάτω των 25 ετών. Την ίδια ώρα, έχει περισσότερους από 156.000 οπαδούς στο Instagram. Είναι επίσης φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και πρόκειται να αποφοιτήσει από εκεί το 2021.

Οι γονείς της γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ το 1989 όταν ο Τζομπς έδωσε μία διάλεξη εκεί, όπου φοιτούσε η Λόρεν Πάουελ Τζομπς. Αφότου παντρεύτηκαν, απέκτησαν τον 29χρονο πλέον Ριντ, την 25χρονη Έριν και τέλος την 22χρονη Ιβ. Ο Στιβ Τζομπς είχε ήδη μια μεγαλύτερη κόρη, την 42χρονηπλέον Λάιζα Μπρέναν Τζομπς – που έχει γράψει και βιβλίο για την ζωή της με τον πατέρα της – από προηγούμενη σχέση του.

Ο Στιβ Τζομπς είχε περιουσία ύψους 10,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όταν πέθανε τον Οκτώβριο του 2011, αν και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του προήλθε από το μερίδιό του στην The Walt Disney και όχι από την Apple. Η μεγαλύτερη κόρη του Λάιζα έλαβε κληρονομιά μετά τον θάνατό του, αλλά η πλειονότητα της περιουσίας του πήγε στην σύζυγό του, η οποία δεν σκοπεύει να την μεταβιβάσει στα τρία της παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments