Αθλητισμός

Λιβάγια ΑΕΚ: Νέο σενάριο στέλνει τον Κροάτη στην Τράμπζονσπορ

Λιβάγια ΑΕΚ: Νέο σενάριο στέλνει τον Κροάτη στην Τράμπζονσπορ
Λιβάγια ΑΕΚ: Όσο ο Κροάτης φορ δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Ένωση, τόσο θα πολλαπλασιάζονται τα σενάρια για αποχώρησή του πριν κιόλας από το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχώς σενάρια που τον στέλνουν σε άλλες ομάδες. Πολλά από αυτά τα σενάρια έρχονται από την Τουρκία, καθώς είναι αλήθεια ότι αρκετές τουρκικές ομάδες τον έχουν στη λίστα τους.

Αυτή τη φορά, ο Κροάτης παρουσιάζεται ένα βήμα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Τράμπζονσπορ. Αναλυτικότερα, ο Τούρκος δημοσιογράφος Ονούρ Νιζάμογλου υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό «RadyoGol» πως «υπήρξε μια σοβαρή συνάντηση με τον Μάρκο Λιβάγια. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μπορούμε να πούμε ότι στο τέλος του έτους έρχεται σίγουρα στην Τράμπζονσπορ».

Πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ο Λιβάγια έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και εφόσον δεν ανανεωθεί, ο Κροάτης έχει δικαίωμα να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει από τις αρχές του 2021.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ στις 22:00 η ΑΕΚ αγωνίζεται με τη Λέστερ στην Αγγλία, στο τελευταίο της για φέτος ευρωπαϊκό ματς καθώς έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια του Europa League.

Η αποψινή βραδιά είναι σπουδαία για τον Μάριο Μιτάι, καθώς βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης, στο 3-5-2 που επέλεξε ο Μάσιμο Καρέρα. Συγκεκριμένα, οι 11 του Καρέρα έχουν ως εξής: Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Μιτόι, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Ανσαριφάρντ, Λιβάι Γκαρσία.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ για την ενδεκάδα:

Δείτε το βίντεο με το ταξίδι της ΑΕΚ στην Αγγλία για να παίξει με τις «αλεπούδες»

Να σημειώσουμε ότι στο άλλο ματς του ομίλου της ΑΕΚ, η πορτογαλική Μπράγκα φιλοξενεί την ουκρανική Ζόρια. Τόσο η Λέστερ όσο και η Μπράγκα, έχουν από 10 βαθμούς, αλλά στην ισοβαθμία οι Άγγλοι είναι από πάνω. Στο τέλος των αποψινών παιχνιδιών θα ξέρουμε ποια θα κατακτήσει την πρωτιά του ομίλου και αν η Ένωση θα αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου όπου είναι αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments