Ελλάδα

Ελληνική εταιρεία ζητάει για άμεση πρόσληψη 1.500 άτομα χωρίς πτυχίο

Ελληνική εταιρεία ζητάει για άμεση πρόσληψη 1.500 άτομα χωρίς πτυχίο
Προσλήψεις χωρίς πτυχίο: Χιλιάδες θέσεις εργασίας εν μέσω καραντίνας και εορτών.

Πάνω από χίλιες προσλήψεις κάνει πασίγνωστη ελληνική εταιρεία, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά της στο delivery, αναζητώντας 1.500 επιπλέον διανομείς.

Πρόκειται για το efood, την πρώτη υπηρεσία διανομής φαγητού στην Ελλάδα, υποσχόμενη ανταγωνιστικές αποδοχές, ευέλικτο ωράριο (4ωρο και 8ωρo), πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες και δώρα, ιδιωτική ασφάλεια, μηνιαία αποζημίωση δικύκλου, πλήρη εξοπλισμό και επαγγελματική ανέλιξη.

Όποιος το επιθυμεί και πληροί τα κριτήρια, μπορεί να γίνει μέρος της ομάδας διανομέων του efood. Ο στόλος της υπηρεσίας «delivered by efood» απασχολεί ήδη περισσότερους από 1.000 διανομείς και είναι ενεργός σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Πώς λειτουργεί το efood;

Κάνεις την παραγγελία σου

Βάλε τη διεύθυνσή σου στο πεδίο αναζήτησης και δες όλα τα εστιατόρια που διανέμουν φαγητό στην περιοχή σου. Επίλεξε το εστιατόριο που σου αρέσει. Δες το μενού του εστιατορίου και πρόσθεσε τα πιάτα που επιθυμείς στο καλάθι σου με ένα click.

Στέλνει την παραγγελία σου στο εστιατόριο

Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, εκτυπώνεται αυτόματα στο εστιατόριο. Εσύ ενημερώνεσαι άμεσα στην οθόνη σου ότι η παραγγελία έγινε αποδεκτή. Στη συνέχεια λαμβάνεις ένα e-mail με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας και το χρόνο παράδοσης.

Το φαγητό σου έφτασε!

Το φαγητό παραδίδεται από το εστιατόριο στην πόρτα σου και εσύ πληρώνεις παραδοσιακά με μετρητά (εάν δεν έχεις ήδη πληρώσει με την πιστωτική σου κάρτα κατά τη διάρκεια της παραγγελίας). Η υπηρεσία του efood παρέχεται δωρεάν.

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 10.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: Προσθήκη, καλάθι, αποστολή.

«Δεν είναι απλά μια υπηρεσία. Είναι το φαγητό. Είναι ο καφές. Είναι τα καθημερινά σου ψώνια. Είναι η ποικιλία. Είναι τα καταστήματα. Είναι η ταχύτητα. Είναι η εμπειρία, η εξέλιξη και καινοτομία. Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι άνθρωποι παραγγέλνουν και να δημιουργήσουμε μια φανταστική online delivery εμπειρία. Θέλουμε κάθε παραγγελία να είναι μια efood παραγγελία. Αλλά δεν μένουμε εκεί», αναφέρεται στη σελίδα του efood.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments