Ελλάδα

Κώστας Μπακογιάννης: Φέτος τα Χριστούγεννα έχουμε ξανά την πλατεία Ομονοίας με τον στολισμό που πρέπει

Κώστας Μπακογιάννης: Φέτος τα Χριστούγεννα έχουμε ξανά την πλατεία Ομονοίας με τον στολισμό που πρέπει
Κώστας Μπακογιάννης: Η ανάρτησή του συνοδεύεται από φωτογραφίες της εμβληματικής πλατείας, φωτισμένης και στολισμένης εορταστικά.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σημείωσε πως «αυτά τα Χριστούγεννα, έχουμε ξανά την πλατεία Ομονοίας με τον στολισμό που της πρέπει».

Μάλιστα, η εν λόγω δημοσίευση συνοδεύεται από φωτογραφίες της εμβληματικής πλατείας, φωτισμένης και στολισμένης εορταστικά.  «Αρκετά χρόνια δεν είχαμε πλατεία και αρκετά έλειψε το φως από όλη την περιοχή. Σε αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα, έχουμε ξανά την πλατεία Ομονοίας με τον στολισμό που της πρέπει».

Ακολουθεί η ανάρτησή του στο Facebook:

Διαφορετικά τα φετινά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο

Διαφορετικά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Ευρώπη, με τις κυβερνήσεις να αναζητούν τη χρυσή τομή, ώστε να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού, αλλά και να δώσουν την ευκαιρία στους Ευρωπαίους να γιορτάσουν παρέα με συγγενείς και φίλους.

Στην Ελλάδα, σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου ανακοινώνονται από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, με τη συμμετοχή του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τα μέτρα που θα ισχύσουν ενόψει των εορτών.

Όπως ανέφερε ο κος Πέτσας οι ανακοινώσεις θα αφορούν στο λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και το θέμα της λειτουργίας των εκκλησιών τις μέρες των γιορτών. Προσέθεσε επίσης, ότι επαναξιολογείται το θέμα της δεκαήμερης καραντίνας όσων έρχονται από το εξωτερικό πέραν φυσικά των υποχρεωτικών τεστ που προβλέπονται.

Εξήγησε πως «οι εικόνες Harrods στην Αγγλία ή οι εικόνες που είδαμε στη Γαλλία είναι… καμπανάκια για όλες τις χώρες της Ευρώπης» κι έκανε επίσης αναφορά στο παράδειγμα της Γερμανίας όπου «η καγκελάριος με ένα δραματικό διάγγελμα ανακοίνωσε το κλείσιμο των καταστημάτων του λιανεμπορίου λίγο πριν τις γιορτές».

Γιατί όπως είπε «όλοι φοβούνται στην Ευρώπη ότι οι εικόνες αυτές μπορεί να μεταφραστούν μέσα σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες σε ένα τρίτο κύμα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε αυτό να συμβεί στην Ελλάδα. Άρα καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments