Lifestyle

Η Άννα Δούκα είναι η πιο ωραία γυναίκα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ

Η Άννα Δούκα είναι η πιο ωραία γυναίκα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Η σύζυγος του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ετοιμάζει βαλίτσες για την Βαρκελώνη.

Αναμφίβολα, η Άννα Δούκα είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες της Euroleaque. Μπορεί να μην την θαυμάζουμε στα παρκέ, αλλά στις εξέδρες όταν δεν χάνει αγώνα για αγώνα του αγαπημένου της Σαρούνας Γιασικεβίοτσιους. Ο Λιθουανός γνωρίστηκε με τη μελαχρινή καλλονή την περίοδο που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Στην ελληνική ομορφιά βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και ο πρώην γκάρντ του τριφυλλιού αποφάσισε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή. Μετά από πολυετή σχέση και δύο παιδιά, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και η Αννα Δούκα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του σε μια παραμυθένια τελετή στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, το καλοκαίρι του 2017.

Η Ελληνίδα δεν γοήτευσε μόνο τον Γιασικεβίτσιους από την πρώτη στιγμή αλλά και τους γονείς του Λιθουανού, οι οποίοι με το που γνώρισαν την νύφη τους είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνη. Η Άννα συντροφεύει τον σύζυγό της σε κάθε βήμα της καριέρας του, ενώ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα τον ενθάρρυνε να φύγουν από τη Λιθουανία για την Ισπανία, όπου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Η οικογένεια Γιασικεβίτσιους επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο για διακοπές την Ελλάδα, με την Μύκονο να αποτελεί αγαπημένο τους προορισμό. Η Αννα Δούκα, παρά τις δύο εγκυμοσύνες, τραβά τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της, κλέβοντας σε κάθε της εμφάνιση τις εντυπώσεις. Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει τις απίστευτες φωτογραφίες της με τα αποκαλυπτικά μαγιό της στην παραλία της Ψαρρούς, αναστατώνοντας τους λουόμενους, ενώ από δίπλα της ο Σαρούνας να κορδώνεται γεμάτος περηφάνια για τη γυναίκα του.

Η Άννα Δούκα όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της έχει καταφέρει να μάθει τα λιθουανικά, ενώ αυτό που της έχει κάνει μεγάλη εντύπωση από τα χρόνια που ζει στη Λιθουανία είναι το κρύο, αλλά και η απίστευτη οργάνωση που έχουν. Όπως έχει αποκαλύψει αν κάποιος επισκεφθεί τη Λιθουανία θα πρέπει να δει εκτός από τα αξιοθέατα και έναν αγώνα της Ζάλγκιρις, ενώ θεωρεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της χώρας, το μπάσκετ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments