Lifestyle

Μαριαγάπη GNTM: Αποχώρησε από το ριάλιτι και επέστρεψε στο Instagram – Η πρώτη ανάρτηση

Μαριαγάπη GNTM: Αποχώρησε από το ριάλιτι και επέστρεψε στο Instagram –  Η πρώτη ανάρτηση
Μαριαγάπη GNTM: Ήταν η μία από τις δύο κοπέλες που είχαν απομείνει μαζί με την Παρασκευή, η οποία συνεχίζει.

Η Μαριαγάπη είναι η κοπέλα που αποχώρησε από το σπίτι του τρίτου κύκλου του Greece Next Top Model, δεχόμενη όμως ένα φιλί από τον Αιμιλιάνο τη στιγμή του αποχαιρετισμού τους, με τον διαγωνισμό να φτάνει πλέον στη φάση της τελικής πεντάδας.

Ήταν η μία από τις δύο κοπέλες που είχαν απομείνει μαζί με την Παρασκευή, η οποία συνεχίζει. Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν στο μεγαλύτερο μέρος πολύ συναισθηματικά φορτισμένο για τη νεαρή κοπέλα, η οποία δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ακόμα και όταν γινόταν η κριτική για τις φωτογραφίες από τη δοκιμασία αποχώρησης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Βίκυς Καγιά προκειμένου να την ηρεμήσει.

Όπως δήλωσε η Μαριαγάπη, μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησής της, είναι ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα πορεία της, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι τους έξι τελικούς υποψήφιους αλλά την ίδια στιγμή δήλωνε πως θα ήθελε αν γινόταν να παραμείνει και άλλο στον διαγωνισμό, αφού πίστευε πως μπορούσε να προσφέρει και άλλα πράγματα.

Από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, αυτός που φάνηκε να δέχεται με μεγαλύτερη λύπη την αποχώρηση της νεαρής κοπέλας, ήταν ο Αιμιλιάνο, με τον οποίο είχε αναπτυχθεί μια πιο ιδιαίτερη σχέση. Μάλιστα, τη στιγμή που την αποχαιρέτησε, κατάφερε να «κλέψει» και ένα φιλί. Πλέον στον διαγωνισμό ταλέντων οι διαγωνιζόμενοι που έχουν απομείνει, είναι πέντε και η αγωνία μεγαλώνει καθώς φτάνει η ώρα του μεγάλου τελικού.

Επίσης, καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης η Μαριαγάπη Ξυπολιά μαζί με τη μητέρα της και πρώην μοντέλο, Κατερίνα Βελούδου η οποία αναφέρθηκε στη δοκιμασία που… χαντάκωσε την κόρη της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Αιμιλιάνο.

«Νιώθω έτσι κι αλλιώς περήφανη για την Μαριαγάπη. Όταν ήμουν μοντέλο ονειρευόμουν να γεννήσω μια κόρη έτσι ακριβώς όπως είναι εκείνη. Όταν έγινε μοντέλο, είπα ότι εάν δεν περπατάει καλά στην πασαρέλα εγώ θα την τελειώσω. Η Μαριαγάπη είναι γεννημένη για να  περπατάει στην πασαρέλα, είναι γεννημένο μοντέλο».

«Επειδή δεν είμαι ο άνθρωπος που βγαίνει συχνά θα σας πω κάτι. Για μένα την ημέρα που έγινε η πασαρέλα του GNTM η Μαριαγάπη χαντακώθηκε από το ρούχο. Ξεκάθαρα! Δεν μπορείς να έχεις ένα top κορίτσι στην πασαρέλα και να του βάλεις ένα τέτοιο ρούχο και να μου τη βγάλεις έτσι. Ο ίδιος ο σχεδιαστής που πουλάει το ρούχο του, πρέπει εκείνος να το αναδεικνύει και το μοντέλο να βοηθιέται. Δεν βοηθήθηκε η Μαριαγάπη», προσέθεσε η Κατερίνα Βελούδου.

«Κατά τα άλλα χάρηκα. Είναι ένα παιδί που έχει ποιότητες. Είναι πολύ σεμνή, τρομερά ειλικρινής και μετρημένη. Και χάρηκα που έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Δεν είναι ένα παιδί που θα κάνει κατινιές. Τον Αιμιλιάνο σε προσωπικό επίπεδο τον συμπαθώ ιδιαίτερα γιατί είναι μοντελάρα», κατέληξε.

Ακολουθεί η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments