Lifestyle

Μελίνα Ασλανίδου: Χώρισε με τον σύντροφό της

Μελίνα Ασλανίδου: Χώρισε με τον σύντροφό της
Μελίνα Ασλανίδου: Ακόμη ένας χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Βασίλης Μουντάκης φαίνεται πως τράβηξαν χωριστούς δρόμους και έπειτα από χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να μην είναι πλέον μαζί.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, δημοσίευμα περιοδικού αναφέρει πως το πρώην πλέον ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους δύο τους να αποφασίζουν να χωρίσουν μετά από σχέση ετών.

Ακόμη ένας χωρισμός φαίνεται πως έχει σημειωθεί στην ελληνική σόουμπιζ και αυτός αφορά στον δεσμό της Μελίνας Ασλανίδου με τον Βασίλη Μουντάκη. Όσο για τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι οδηγήθηκε στην απόφαση να χωρίσει, δεν έχει γίνει γνωστό κάτι αν και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν προηγήθηκαν τσακωμοί ή κάτι άσχημο.

Πάντως, οι δύο τους είχαν περάσει την πρώτη καραντίνα μαζί όταν η όμορφη τραγουδίστρια είχε βρεθεί στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα, στα Χανιά μαζί με τον- τότε- αγαπημένο της, αν και οι δύο τους  είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στον δεσμό τους. Όμως, στο τέλος του 2019 αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Μιλώντας μάλιστα, σε εκπομπή της ΕΡΤ3, η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία έχει σπουδάσει βοηθός μικροβιολόγου στη Θεσσαλονίκη, εξήγησε πως η απόφαση που πήρε να βρεθεί στο ελληνικό νησί ήταν η καλύτερη και αναφέρθηκε και στον σύντροφό της. Λίγες μέρες νωρίτερα η Μελίνα είχε μιλήσει και στο cretalive όπου είχε εξηγήσει πώς περνάει στην καραντίνα στα Χανιά.

«Όπως όλοι μας πιστεύω, ψάχνω και βρίσκω δημιουργικούς τρόπους για να γεμίζω και να ομορφαίνω την μέρα μου. Έτσι ξεκίνησα να ζωγραφίζω, να διαβάζω βιβλία, να βλέπω σειρές στο Netflix και ταινίες, καθώς και να μαγειρεύω και να μιλάω με τους φίλους μου στο διαδίκτυο. Εξάλλου, έχω εντάξει στην καθημερινότητά μου το περπάτημα».

Όσο για το τι θα κάνει μετά την καραντίνα, η Ασλανίδου είχε τονίσει χιουμοριστικά ότι «θα πάει στο κομμωτήριο, αν και είναι τυχερή στο κομμάτι αυτό»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments