Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [11/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [11/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [11/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [11/12/20].

Κριός

Αν μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι στον εραστή σου, να είσαι σίγουρη πως θα τα καταλάβει και με το παραπάνω. Όμως αντί τα λεγόμενά σου να μοιάζουν με λεκτική χιονοστιβάδα, προσπάθησε να τραβήξεις την προσοχή του στο θέμα που σε απασχολεί, με ευαισθησία! Σίγουρα θέλεις να υποστηρίξεις τις ανάγκες σου αλλά να θυμάσαι πως υπάρχουν σωστοί και λάθος τρόποι για να το κάνεις.

Ταύρος

Η Σελήνη που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις θα δημιουργήσει ένα πέπλο μυστικότητας στα ερωτικά σου. Δεν αφορά αναγκαστικά μια εξαπάτηση, αλλά ίσως σημαίνει πως θα κρύψεις κάτω από το χαλί ένα ζήτημα που αφορά τη σχέση σου σαν προσωρινή λύση. Ανεξάρτητα από την κατάσταση του δεσμού σου, υπάρχει μια αλήθεια απαιτεί να αντιμετωπιστεί και να γίνει αποδεκτή. Υπενθύμισε στον εαυτό σου τι θέλεις να αλλάξεις.

Δίδυμοι

Δεν έχεις πρόβλημα να ανοίξεις μια συζήτηση με τον εραστή σου. Ωστόσο, μπορεί να έχεις επιφυλάξεις σχετικά με το αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να την υποκινήσεις. Μπορεί κάποιο μέρος σου του εαυτού σου, να θέλει να την αποφύγει. Μπορεί επίσης να θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ειρήνη που προσφέρεται. Πρέπει όμως να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για το λόγο που διστάζεις. Φρόντισε να κατανοήσεις για ποιο λόγο απαιτείται να γίνει αυτή η συζήτηση, που μάλλον έχει καθυστερήσει αρκετά.

Καρκίνος

Μην υποτιμάς τον ανάλαφρο κι επιπόλαιο τρόπο που ακολουθείς, στη σχέση σου τώρα. Έχεις αποφασίσει να δημιουργήσεις μια ισορροπία στο δεσμό σου με το μοναδικό καταπραϋντικό, θεραπευτικό και ελκυστικό σου χάρισμα. Για αυτό και μπορείς να το μοιραστείς με το ταίρι σου. Δείξε τη στοργή και την προσοχή που χρειάζεται ο σύντροφός σου και θα δεις ανταπόδοση.

Λέων

Το φεγγάρι θα ενισχύσει το συναισθηματισμό σου και θα σε ωθήσει να στραφείς για λίγο στο παρελθόν. Αυτή η σεληνιακή επιρροή μπορεί επίσης να σε θεραπεύσει αν θελήσεις ν’ αφήσεις πίσω σου τη λύπη, τη μνησικακία ή τον φόβο. Όποια και αν είναι η κατάσταση της σχέσης σου καινούριες αναμνήσεις περιμένουν να δημιουργηθούν, εδώ και τώρα. Αν συντομεύσεις τη βόλτα στις αναμνήσεις σου, ένα καινούργιο κεφάλαιο σε περιμένει για να ξεκινήσει.

Παρθένος

Λέξεις όπως «εμείς» ή «εμάς» εμφανίζονται τόσο συχνά όσο θα έπρεπε στις συζητήσεις με τον εραστή σου, ή όχι; Ίσως γνωρίζεις πως οι συζητήσεις σας έχουν γίνει αρκετά μονόπλευρες. Όμως ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, οι ανάγκες σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην όποια ανισορροπία επικρατεί. Τελειοποίησε τη διαίσθησή σου, για να εντοπίσεις πού μπορείς να δείξεις την υποστήριξή σου. Αν είσαι εσύ αυτή που τη χρειάζεται, τότε σου δίνεται η ευκαιρία να αξιολογήσεις γιατί συμβαίνει αυτό.

Ζυγός

Μπορεί να είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσεις μια ανισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της ερωτικής σου ζωής, ειδικά αν εστιάζεις περισσότερο στην πρώτη. Για να βιώσεις τις απολαύσεις που σε περιμένουν, πρέπει να αναιρέσεις τις προκαταλήψεις και να εστιάσεις στην ερωτική σου ζωή, με πιο ανοιχτό μυαλό. Αυτό θα είναι το εισιτήριό σου για μια σχέση που θα βιώσει ένα νέο και πιθανώς εκπληκτικό και βαθύ δέσιμο.

Σκορπιός

Το φεγγάρι στο ζώδιό σου, σε παροτρύνει να προσέξεις ιδιαίτερα αυτά που πρέπει να πεις στο σύντροφό σου τώρα. Κάποιος στον κόσμο σου, είναι πηγή έμπνευσης και αν τον βάλεις στην εικόνα όσων πιστεύεις κι αισθάνεσαι, θα ωφελήσει και τους δύο. Η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στην αποδοχή, με περισσότερους από έναν τρόπους. Αγκάλιασε μια αλήθεια ή μια πραγματικότητα και δες πώς εμπνέει την ερωτική σου ζωή.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να επηρεάζει την απομόνωση και την απόσπαση, θα απολαύσεις ζεστές και ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σου, ενώ κλείνεις τον κόσμο απέξω. Ο Πλανήτης Γη έχει συνηθίσει τελευταία την απομόνωση… οπότε μην ανησυχείς για το αν θεωρηθείς απόμακρη ή αντικοινωνική! Αξιοποίησε στο έπακρο μια σύντομη ευκαιρία να απολαύσεις την πιο αισθησιακή πλευρά του ρομαντισμού.

Αιγόκερως

Οι ασαφείς κι επιφανειακές συζητήσεις μάλλον δεν σε ενδιαφέρουν. Οι αυθεντικές εκφράσεις κι ενέργειες, θα ωφελήσουν περισσότερο την ερωτική σου ζωή. Είσαι έτοιμη να πεις την αλήθεια σου και θέλεις να κάνει το ίδιο κι ο αγαπημένος σου. Δες το σαν ευκαιρία δημιουργίας ή ενίσχυσης της σχέσης σου. Η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα και η αλήθεια είναι τα πιο σέξι συστατικά για οποιαδήποτε ερωτική σχέση.

Υδροχόος

Μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση και στην ενεργητικότητά σου θα σε βοηθήσει να αναλάβεις πρωτοβουλίες με τρόπους που ήσουν απρόθυμη να δεχτείς τελευταία. Η θετικότητα και η αισιοδοξία τροφοδοτούν αυτά που λες και κάνεις άσχετα αν η αρνητικότητα παλέψει, για να ρίξει μια ματιά! Εφάρμοσε έντονα τη θετική σου στάση στην ερωτική σου ζωή και δες πώς η σεξουαλικότητά σου θα φτάσει στα ύψη.

Ιχθύες

Το να θέλεις να αλλάξεις ή να βελτιώσεις μια πτυχή της ερωτικής σου ζωής απαιτεί να έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου τι επιθυμείς από τη σχέση σου. Πρέπει να είσαι προσεκτική αυτήν τη στιγμή, επειδή οι μικρές αλλαγές μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν μεγάλες. Όλες οι υγιείς σχέσεις εξελίσσονται. Είναι όμως σημαντικό να ξέρεις πόσα βήματα θα κάνεις για την εξέλιξή της.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments