Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αναζητώντας το αριστερό μπακ – Τα ονόματα που «παίζουν»

Ολυμπιακός: Αναζητώντας το αριστερό μπακ – Τα ονόματα που «παίζουν»
Ολυμπιακός: Η αναζήτηση αριστερού μπακ είναι προτεραιότητα για τους ερυθρόλευκους που εδώ και καιρό κοιτάζουν στην αγορά για την καλύτερη δυνατή λύση.

Απαραίτητο είναι για τον Ολυμπιακό να βρει ένα αριστερό μπακ, καθώς ο Ρούμπεν Βινάγρε δεν έχει καταφέρει να φέρει τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκει τους ερυθρόλευκους να έχουν απλώσει τα ραντάρ τους στην αγορά προκειμένου να βρουν την καλύτερη και πιο εφικτή λύση. Όσον αφορά την ισχύουσα κατάσταση, ο Χοσέ Χολέμπας έχει καταλήξει να παίζει συνέχεια ενώ είχε έρθει με άλλη προοπτική και ο Βινάγκρε φαίνεται πως πακετάρει για Αγγλία.

Η λίστα του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με το SDNA ο Ολυμπιακός κοιτάει σε διάφορες κατευθύνσεις. Γνωρίζουμε ότι έχει ασχοληθεί πολύ με τον Ματέους Ρέις, ωστόσο η Σπορτινγκ φέρεται να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του λόγω των καλών σχέσεων που έχει με την Ρίο Άβε. Την ίδια ώρα ψηλά στη λίστα έχει ανεβεί το όνομα του Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Στην ερυθρόλευκη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα του Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ που είχε προταθεί και το καλοκαίρι, αλλά και του Γιούρι Ριμπέιρο. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα της Λεγκανές που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Οι εγχώριες προτιμήσεις των ερυθρολεύκων

Εκτός από την ανάγκη να βρεθεί αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός κοιτάει γενικότερα τι παίζει στην αγορά για να σχεδιάσει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Ενδιαφέρον έχει δείξει και για εγχώρια ταλέντα ή για ταλέντα εγχώριων ομάδων. Όπως έχει αναφέρει το Sportime, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κάνει… κλικ είναι Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Ο 22χρονος δεξιός μπακ του ΟΦΗ, είναι από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά, μέχρι στιγμής. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες τον τσεκάρουν συνεχώς.

Αναλύουν όλες τις λεπτομέρειες πριν πάρουν την απόφαση να κάνουν κάποια κίνηση. Με δεδομένο πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει σίγουρα προσθήκη στο δεξί άκρο της άμυνας, δεν αποκλείεται ο Ουές να μπει στο κάδρο. Μια άλλη περίπτωση είναι ο Τάσος Δουβίκας. Ο 21χρονος επιθετικός έχει βάλει ήδη 5 γκολ στο πρωτάθλημα κι έχει δώσει μία ασίστ. Στο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό έβγαλε μάτια. Όπως αποκάλυψε το Sportime, ο διεθνής άσος αρέσει και τσεκάρεται καιρό τώρα.

Ο Βόλος το καλοκαίρι απέκτησε τον Δουβίκα με ελεύθερη μεταγραφή. Ο νεαρός άσος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Αρκαδίας να και υπάρχει ένα σενάριο που κάνει λόγο για συνιδιοκτησία! Πάντως είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση κυρίως γιατί αφορά ομάδα με την οποία ο Ολυμπιακός δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις. Ωστόσο προς το παρόν γίνεται τσεκάρισμα αφού αρέσει στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα υπάρχει σενάριο που αναφέρει πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν μαρκάρει και το όνομα του Σαντέ Σίλβα. Του 23χρονου Πορτογάλου εξτρέμ του Άρη, που αποκτήθηκε με την μορφή του δανεισμού από την Γουέστ Χαμ. Τελευταία έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και αν συνεχίσει έτσι ίσως το όνομα του να μπει στο κάδρο. Λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι πως μάνατζερ του είναι ο Ουλίσες Σάντος. Με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές σχέσεις. Οι Σεμέδο, Πέπε Ροντρίγκες, Καφού έχουν μάνατζερ τον Ουλίσες Σάντος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments