Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Υπό πίεση ο Ρεμπέ

ΠΑΟΚ: Υπό πίεση ο Ρεμπέ
ΠΑΟΚ: Οι διαδοχικοί αγώνες που δίνει ο ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο δεν έχουν μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα. Δίνουν, παράλληλα , την δυνατότητα σε Γκαρσία και Ρέμπε να διαπιστώσουν σε ποιες θέσεις παρουσιάζει κενά το ρόστερ.

Με αέρα ευρωπαϊκό. Επιβλητικό CV. Κοινώς, σε «κερδίζει» με την όψη του ο herr Ρέμπε. Επί της ουσίας όμως θα μπορούσε το πράγμα να τσουλήσει καλύτερα για το ΠΑΟΚ. Όσον αφορά φυσικά τον τομέα του scouting, όπως τονίζει το Sportime.gr, και η στήλη «Παρασκήνια».

Έχουμε και λέμε:

Τσόλακ (σ.σ.: σχεδόν 3 μύρια transfer fee), Πέρέιρα (πάνω από 1 εκατ. ευρώ), Σβαμπ, Μουργκ (αλήθεια τι θέση είναι ο κύριος που κόστισε τα λεφτά του Πέλκα στην Φενέρ;), Μούσα Βαγκέ! Σε μία ομάδα που «πνίγεται» από το FFP δε νοείται το κόστος μεταγραφών να μην έχει την στοιχειώδη ανταποδοτικότητα. Πλην του free agent, Στέφαν Σβαμπ που είναι ήδη 29 ετών οι λοιποί είναι πραγματική απογοήτευση!

Μιλάμε για επιλογές του νέου Sports Director 101%. Πλέον, με τον Πάμπλο Γκαρσία αφεντικό το βάρος της ευθύνης-αστοχίας στο κάστινγκ έχει πέσει πάνω στον Γερμανό. Θα έχει το χρόνο του βέβαια, δεν ευθύνεται εξάλλου μόνο αυτό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments