Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι φωτογραφίες από το παρελθόν

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι φωτογραφίες από το παρελθόν
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Είναι ένα μοντέλο με το Instagram της να είναι πολύ «δυνατό».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε στο Instagram της μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν λόγω των περιοριστικών μέτρων και της επιβολής lockdown, όχι μόνο στη δική μας τη χώρα, την Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο, μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε.

Πιο αναλυτικά, η ξανθιά καλλονή που πέρα από μοντέλο, είναι και επιχειρηματίας και έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, έκανε το… απόλυτο throwback στο παρελθόν.

Ανέβασε λοιπόν, στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, το αγαπημένο- θα τολμούσε να πει κανείς- μέσο κοινωνικής δικτύωσης των celebrities, μερικές φωτογραφίες της από την περίοδο που τα ταξίδια επιτρεπόντουσαν χωρίς να χρειαστεί να φοράει κάποιος μάσκα ή να μπαίνει σε προσωπική καραντίνα μερικών ημερών μόλις επιστρέψει στο σπίτι του.

Και όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις της οι οποίες συνάρπασαν τους ακολούθους της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει όμορφη και ευτυχισμένη σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο ενώ τα comments και τα likes ήταν πολλά με μερικούς να ζητούν κι άλλες φωτογραφίες από ταξίδια της και άλλους να συμμερίζονται αυτή της την ανάγκη.

Εξάλλου, αυτό, τα ταξίδια δηλαδή, είναι κάτι που της λείπει όπως φαίνεται αφού είναι μια δραστηριότητα που δεν πραγματοποιείται πλέον ελεύθερα και χωρίς μέτρα από το κάθε άτομο. Άλλωστε, όπως συνηθίζεται, είναι τέλειο να μοιράζεται κανείς φωτογραφίες από το παρελθόν, όσο πρόσφατο κι αν είναι.

Με παιχνιδιάρικη διάθεση και ντυμένη στα λευκά, ποζάρει πάνω σε αυτοκίνητο:

Όσο για το ποια μέρη είχε επισκεφθεί και την εντυπωσίασαν πολύ, η μια φωτογραφία είναι από το υπέροχο Μόντε Κάρλο, την πόλη του Μονακό, η άλλη είναι στην παραθαλάσσια πόλη του Ισραήλ και πρώτη πρωτεύουσά του, το όμορφο Τελ Αβίβ και η τελευταία είναι από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών από απόψεως πληθυσμού, καθώς και ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά, πολιτιστικά, επιστημονικά και ψυχαγωγικά κέντρα του κόσμου, το μαγικό Λος Άντζελες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments